2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عجله چی داری به وقت خودش به دنیا میاد بچه توکل به خدا من یه ماهه درد دارم جامن بودی چیکار میکردی الب ...

همین یک هفته زیاده براش.بزارید قشنگ وقتش برسه خودش علایمشو نشون میده.منم جاریم هیچ درد نداشت یه دفعه کیسه آبش پاره شد

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم
به سلامتی.ایشالا راحت زایمان کنی .توکه بچه ی دومته تجربه داری دیگه

اخه میدونی نه بچه اولم اصلا دردنداشتم واسه همین نمیدونم اینا نشانه زایمانه یا نه تو شهر غریبم هستم یکم استرس میگیرم یه وقتایی..سپردم بخدا همچیو ان شاءالله همه به خوشی زایمان‌کنن

راحت زایمان کردید؟ طبیعی؟

زایمان طبیعی  راحت نیست. به هر شکلی با‌شه. ولی بعد از زایمان همه دردا میره. البته  بلاخره قابل تحمله و گذرا. فوقش چند ساعت درده و تموم میشه. من دوستام زایمان دومشون خیلی راحت تر از من بودن نیم ساعته زایمان میکردن. ولی من8ساعت طول کشید. تنها چیزی که تونستم دردهارو تحمل کنم زایمان در آب بود.من مامام یه مقدار مهمی از دردم رو داخل آب بردم.که واقعا خیییییلی موثر بود. البته برا آخر زایمان بیرون آب بودم.. از من بهت نصیحت برا زایمانت حتما ماماخصوصی بگیر یجایی هم برو که یه مرحله ای از  زایمانت رو داخل آب انجام بدند. 

زایمان طبیعی  راحت نیست. به هر شکلی با‌شه. ولی بعد از زایمان همه دردا میره. البته  بلاخره ...

موافقم باهاتون ماما خصوصی فرشته جون ادمه

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.