2777
2789
عنوان

اخرین تاپیک/

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 195 پست
فداتشم من... خدایی عصاب نمیزارن واس ادم بارها حرف زدن  بار ها توهین... خودم ک هیچی چیکار خو ...

قربونت برم حرص نخور توروخدا❤

اروم باش

الان تصمیمی نگیر❤بزار اروم شی

میفمم میفمم

ولی اونایی ک فش میدن یا بی دلیل میپرن ب بقیه شعور خودشونو نشون میدن‌باور کن❤

من‌نمیدونم دلیلشون چیه

ولی حتمن از ی بیماری اعصاب رنج میبرن از ی بیمار روانی چ توقعی داری

ولشکن

خودش شرمنده میشه❤

فقط الان تصمیمی نگیر😘

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب این آدمایی که خودت میگی نشتن پشت اکانت مجازی چرا باید آدم حسابشون کنی و فکر کنی حرفشون خیلی مهمه& ...

میفهمم عزیزم ولی ی بار برا همیش باید تکلیف مشخص ش

قرار نیس هرچی میخان بگن بعد بگیم مهم نیس بدرک

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
ممنون عزیزم لطف داری... نی نی یار اگ رسیدگی کنع بضیا انقد هار نمیشن

رسیدگی میکنه،اونا میخان ب هدفشون برس عصبیت کنن توهین کنی تعلیق شی ولی توبمون با بودنت آزارشون بده،انگار ک وجود ندارن،افرین دخترخوشگل چش رنگی سایت❤💚

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
من دیروز تا مرز تعلیق خودمو بردم  چون ی مشت الدنگ و بی وجود ریختن تو سایت  برام مهم نیس ...

هر روز همین اش و همین کاسع است میان بهمون توهین میکنن نی نی یارم ک به کتفش نمی گیره اصلا 

خیلی بی چاک و دهن بود بی‌خیالش

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
سلام عزیزم تو عنوانم گفتم..الکی پاچه میگیرن کاری ب کسی نداشتم میان بدترین حرفارو بار ادم میکنن بضی ...

بابا اون شعورش در اون حد بوده تو باید بری؟ 

اصلا اون هدفش همین بوده تو باید کوتاه بیایی؟ 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ول کن بابا به منم توهین میکنم منم بهشوم توهین میکنم😂😂😂😂

ی بار نیس ک

بارها این کارو انجام دادن

نی نی یار ک اصلا رسیدگی نمیکنع

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
سلام عزیزم تو عنوانم گفتم..الکی پاچه میگیرن کاری ب کسی نداشتم میان بدترین حرفارو بار ادم میکنن بضی ...

اهمیت نده به حرفاشون مهم نیست 

اگه جای من بودی چیکار میکردی  

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

قربونت برم حرص نخور توروخدا❤ اروم باش الان تصمیمی نگیر❤بزار اروم شی میفمم میفمم ولی اونایی ک فش ...

فداتشم با محبت

@نی_نی_یار_5    عزیزم رسیدگی کن توروخدا

هر روز همین اش و همین کاسع است میان بهمون توهین میکنن نی نی یارم ک به کتفش نمی گیره اصلا  خیلی ...

تگش کردی بگو 

قبل از اینکه تعلیق بشه باید یه چیزی بهش بگم 

نگم تو دلم می مونه

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
میفهمم عزیزم ولی ی بار برا همیش باید تکلیف مشخص ش قرار نیس هرچی میخان بگن بعد بگیم مهم نیس بدرک

خب اون کسایی که بی احترامی کردن رو تگ کن 

نی نی یار هم تگ کن 

تا کاربریشون تعلیق بشه و بفهمن حرف دهنشون رو

چقدرزود رنج من تو یه گروه ۵ ساله بودم بعدنگو۴ نفرشون گروه جدا داشتن پشت سرما به خودمون و خانواده مون فحش میدادن بعد ۵ سال دستشون رو شد😂هیچی دیگه ماهم فراموش کردیم چون چیزی از ما خانوادمون کم نشد اونا فقط تربیت خانوادگی خودشون رو نشون دادن

یعنی میشه من از وزن ۶۰ بیام رو ۵۸😅یعنی چند ماهه میخوام کم کنم نمیشه به امید اینکه تو این دوهفته کم کنم و ۱.۱.۱۴۰۰ (۵۸ )باشم
چی شده خانمی؟ تاپیکتون چه ایرادی داشت و به چی اعتراض کردند؟ عزیزم تاپیک های فحش رو گزارش بزنید و ن ...

یکی پرید وسط. تاپیک هی توهین میکرد................................................... به من حرف  ناجور میزد میگفت چرا جواب نمیدی مگه لالی...................................  ......................................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت