2777
2789
عنوان

اخرین تاپیک/

| مشاهده متن کامل بحث + 1546 بازدید | 195 پست
ممنون از حرفات شرمندع عصاب شمام بهم ریختم.. ولی باید رسیدگی ش

دشمنت شرمنده ، نه از حرفای تو ناراحت نیستم یه لحظه خودمو تو این شرایط میذارم خیلی بهم میریزم ، حتما رسیدگی کن به نی نی یار بگو که بهشون بگه اگه بازم توهین کنن لغو کاربری میشن ، تو خودت خیلی بزرگی کردی جواب ندادی این یعنی چقد روح بزرگی داری🌸🎀

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
هر روز همین اش و همین کاسع است میان بهمون توهین میکنن نی نی یارم ک به کتفش نمی گیره اصلا  خیلی ...

پوف 

بعضی اوقات میگم بزرگترین خبطم ثبت نام اینجا بود

بیخیال

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

@نی_نی_یار_5   من واقعا از شما گله دارم این همه تگ یدونه نباید نگاه کنین ولاه اگ نمی رسی من حاضرم مجانی بیام ور دستت جا شما برسم به این همه توهین 😕😕

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
ی بار نیس ک بارها این کارو انجام دادن نی نی یار ک اصلا رسیدگی نمیکنع

یه مشت بچه ی عقده ای اومدن اینجا نه تربیت دارن نه بلدن حرف بزنن.نه اصلا صبح تو یه تاپیکی نمیدونی چه حرفایی بهم‌میزدن.

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم

@نی_نی_یار_5

سلام انلاین هم هستید

چرا تاپیک های ما می ترکه؟ 

چرا چندنفر بی دلیل میان تو تاپیک های دورهمی ما چرت و پرت می گن؟ 

مگه سایت تالار خنده و سرگرمی نداره؟ 

پس چرا اینطوری می شه؟ 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
تگش کردی بگو  قبل از اینکه تعلیق بشه باید یه چیزی بهش بگم  نگم تو دلم می مونه

@_hande_ 

این بود تگ نمی کنم بسه دیگه ادامه اش ندین  ‍ ‍ 

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
واقا هیچی نمیتونم بگم هیچی...خودم بدرک..خونوادمو چرا میکشن وسط

نرو تورحدا بری بخدا دوباره حالم بد میشخ

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
@_hande_  این بود تگ نمی کنم بسه دیگه ادامه اش ندین   ‍  ‍

ادامه که نه 

چند خط شعر ناقابل که در وصفش سروده شده فقط همین... 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
 یکی پرید وسط. تاپیک هی توهین میکرد................................................... به من حر ...

توهین آخه واسه چی ! 

امروز گذری دیدم کاربری از دور همی های بقیه ناراحت بود. قضیه مربوط بهمونه؟ 

اگر کاربرها برای تولید محتوا نگرانند واقعا باید فکری بحال تاپیک های جنسی و خیانت کنند ، نه تاپیک های معمولی و مجاز..

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
ادامه که نه  چند خط شعر ناقابل که در وصفش سروده شده فقط همین...

هعییی اینجا دیگه جای موندن نی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

توهین آخه واسه چی !  امروز گذری دیدم کاربری از دور همی های بقیه ناراحت بود. قضیه مربوط بهمونه؟ ...

بگم چی................................................................کاش همه اینا یاد بگیرین سرشون تو کار خودشون  باشه....................................یهو میپرن وسط تاپیک.......................................به حرف بیخود زدن.........................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت