2777
2789
عنوان

اخرین تاپیک/

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 195 پست
نگار باش نحرف هه کاش گوش میکردی بم

بگو 

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا انگار نیست چندبار تگ کردم چن بار گزارش ، جوابشونم بدیم میان میگن شما فقط گزارش بزنین بی در و پی ...

من دیروز تا مرز تعلیق خودمو بردم 

چون ی مشت الدنگ و بی وجود ریختن تو سایت 

برام مهم نیس اصن اما رسمش این نیست بالاخره باید رسیدگی کنن 

صدبار تگشون کردم 

الانم ک نمیان 

بعد میگن سایت شدع بچع بازی 

اینا پس کین ک راه بی راه نهایت بی شعوریشونو کف سایت پخش میکنن 

هرزه خودش بود و هفت نسل قبلش 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

سلام‌نگارم خوبی بیخیال اجی  خودم چقدر حرف خوردم فحش خوردم بی دلیل در جوابشون فقط لایک کردمُ ق ...

فداتشم من...

خدایی عصاب نمیزارن واس ادم

بارها حرف زدن 

بار ها توهین...

خودم ک هیچی چیکار خونوادم دارن

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😡😡😡جرات داری برو وسط سایت دارت میزنم

ی بار نیس ک صدبارع حرف میزنن انگار ما بریم از سایت تمام مشکلاتشون حل میش

چقد بدبختن که مشکلشون وجود ما توسایته😂😂

باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤
بخدا من اصن کاری ب کسی ندارم اومدم پیش دوستام یکم بحرفم توهین و بدترین حرفا بم شد چرا علت چیع  ...

سعی کن بی تفاوت باشی اینجور آدما به خوشبختی بقیه حسادت میکنن ، خودمم چند مورد دیدم ، اینجا بعضیا وحشیانه دل میشکنن اصلا هم براشون عکس العمل کارشون مهم نیست😞 توهین‌ها شم به خودش و خانواده‌اش برمیگرده... تو با دوستات خوشحال باش تا نتونن ناراحتت کنن به هدفشون برسن...🌸🎀 من خودمم دلم خیلی نازکه خیلی زود ناراحت میشم 😣🌸🎀

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
سلام...تو عنوان گفتم

بعضیها چقدر نشناخته به ادم توهین میکنن و قضاوت میکنن وادعای دین وایمونشونم میشه!

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
فرناز واقا اون سری ب مادر بیچارم توهین شد الانم این سری ب همع اعضای خونوادم...بخدا اصن دستام یخ زدع& ...

اره عزیزم توتاپیکی ک به مادرت توهین کردن بودم خیلی ناراحت شدم واقعا😢اما کلی فاتحه اون شب نثار روح مادرت شد بجاش😍کلی ازکاربرا برا مادرت فاتحه وصلوات دادن،الانم ببخش که بخاطر مهربونیت مامانت خوشحال شه ❤نه اینکه بخای جواب توهینای اون بی شخصیت رو بدی،،،

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
بخدا من اصن کاری ب کسی ندارم اومدم پیش دوستام یکم بحرفم توهین و بدترین حرفا بم شد چرا علت چیع  ...

سلام 

نگار جان چی شده کی ناراحتت کرده

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

عزیزم جدی نگرفتم ولی من مادرم فوت شدع میفهمی چرا باید ب روحش بی احترامی ش

خب این آدمایی که خودت میگی نشتن پشت اکانت مجازی چرا باید آدم حسابشون کنی و فکر کنی حرفشون خیلی مهمه 

خودت رو ناراحت نکن 

چقد بدبختن که مشکلشون وجود ما توسایته😂😂

همینو بگو

خدایی بزرگ ترین دغدغشون اینع

سعی کن بی تفاوت باشی اینجور آدما به خوشبختی بقیه حسادت میکنن ، خودمم چند مورد دیدم ، اینجا بعضیا وحش ...

ممنون از حرفات

شرمندع عصاب شمام بهم ریختم..

ولی باید رسیدگی ش

اره عزیزم توتاپیکی ک به مادرت توهین کردن بودم خیلی ناراحت شدم واقعا😢اما کلی فاتحه اون شب نثار روح م ...

ممنون عزیزم لطف داری...

نی نی یار اگ رسیدگی کنع بضیا انقد هار نمیشن

سلام  نگار جان چی شده کی ناراحتت کرده

سلام عزیزم

تو عنوانم گفتم..الکی پاچه میگیرن کاری ب کسی نداشتم میان بدترین حرفارو بار ادم میکنن

بضیا ک حتی خوشی بقیع زجرشون میدع