2777
2789
عنوان

اخرین تاپیک/

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 195 پست
دختر خودمی 🤧

قربونت ........................................................... عشقمی ننه........................................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
خیر سرم اومدم ببینمتون حالم خوب ش زدن پوکوندن مارو خودم مهم نیسم...خونوادم چ گناهی کردن

ببین ب منو.خونوادمم توهین کرد

ب منم گف بی کس و ناکس

گف هرزع و هزار چیز دیگع

نروووو بمووون لنتیییی بخاطر ما اون تاپیک لنتی رو پاک کن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قطعا کسیکه به خانواده توهین میکنه خودش خانواده ای نداشته که تربیتش کنن،میدونم نمیشه بی اهمیت بود اما ...

فرناز واقا اون سری ب مادر بیچارم توهین شد الانم این سری ب همع اعضای خونوادم...بخدا اصن دستام یخ زدع 

من ک هیچ خوبی فایدع نداشتم واسشون

چرا باید از طرف من فوش بارشون ش چرا

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

وا بعضیا عقده دارنن 

کمبود دارن ولش

تگش کن 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                
نگارمیزنمت آ اگ برررری 😐😐😐

شرمندع

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

سلام‌نگارم خوبی

بیخیال اجی 

خودم چقدر حرف خوردم فحش خوردم بی دلیل در جوابشون فقط لایک کردمُ قلب فرستادم😐

بابا مهم اینه ماها میشناسیمت

میدونیم چقدررررر خوبُ پر از انرژی مثبتی

واسع ما عزیزیُ ثابت شده ای ❤💜🍀

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤
واسه حرف کسی ناراحت شو که برات ارزش داشته باشه  بیخیالش شو به کروموزومتم نگیر    

ی بار نیس ک صدبارع حرف میزنن

انگار ما بریم از سایت تمام مشکلاتشون حل میش

[QUOTE=177135766]در و پیکر ندارع دیگه ژینا  هرچی از دهنش در امد بار ما کردش   دو دیقع این ...

اصلا انگار نیست چندبار تگ کردم چن بار گزارش ، جوابشونم بدیم میان میگن شما فقط گزارش بزنین بی در و پیکر تر از این سایت ندیدم

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍
من داشتم میخوندم اون تاپیکو ، صفحات اول بودم  یه چیزی اول گفت نباید جوابشو با عصبانیت میدادی ک ...

شما شاهد..............................................دیدی چه حرف هایی زد..................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
زیادی اینجارو جدی نگیر  من هم بهم توهین کردن بهم گفتن بدبخت ذلیل مرده  ولی خب چه انتظاری ...

عزیزم جدی نگرفتم

ولی من مادرم فوت شدع میفهمی

چرا باید ب روحش بی احترامی ش

شرمندع

😡😡😡جرات داری برو وسط سایت دارت میزنم

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
سلام چیشده؟

سلام...تو عنوان گفتم