2777
2789
عنوان

اخرین تاپیک/

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 195 پست

نگارمیزنمت آ اگ برررری 😐😐😐

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

تهمت و توهین تقاص خیلی بدی داره... فکر کنم دارن تقاص پس میدن چون اعصابشون خرابه و بازم بهت توهین میکنن... خدای تو هم بزرگه ... نمیتونم بگم بی خیال باش چون این حرفا توی مغز آدم رسوب میکنه و به مرورزمان فراموش میشه... بنظرم پرقدرت تر و مهربون تر باش تا ببینن به هدفشون نرسیدن🌸🎀

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نگار با رفتنت اونا به هدفشون رسیدن نرو جان من نرو 🥺

خیر سرم اومدم ببینمتون حالم خوب ش

زدن پوکوندن مارو

خودم مهم نیسم...خونوادم چ گناهی کردن

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
پاکش کن نگارم پاکش کن لنتیی پاکش کن انقد منو حرص ندع

نی نی یار لغوش نمیکنه حرص نخور

@نی_نی_یار_5 😁😘💙

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.   بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) ه😐  تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

قطعا کسیکه به خانواده توهین میکنه خودش خانواده ای نداشته که تربیتش کنن،میدونم نمیشه بی اهمیت بود اما ...

اینقدر به من حرف زد...............................................................اما اصلا  توجه نکردم..................................شعور خودش رو نشون داد............................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
اینقدر به من حرف زد...............................................................اما اصلا  توج ...

دختر خودمی 🤧

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
خب کیع اون 

نمیدونم انقد عصبی بودم اسم کاربریشو اصن نگا نمیکردم یادم نموند

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

سلام چیشده؟

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

[QUOTE=177135766]در و پیکر ندارع دیگه ژینا  هرچی از دهنش در امد بار ما کردش  

دو دیقع اینجا نبودم 

از دیروز دارم تگ میکنم نیمبینع 

خودمم همین مشکلو دارم

مغزم دار میترکع

چ ساتیع ک دو دیقه توش ارامش نیس

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نمیدونم انقد عصبی بودم اسم کاربریشو اصن نگا نمیکردم یادم نموند

من می دونم 

ولی تگ نمی کنم 

بیشتر از این نره رو مخمون 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
تهمت و توهین تقاص خیلی بدی داره... فکر کنم دارن تقاص پس میدن چون اعصابشون خرابه و بازم بهت توهین میک ...

بخدا من اصن کاری ب کسی ندارم

اومدم پیش دوستام یکم بحرفم

توهین و بدترین حرفا بم شد چرا علت چیع 

واقا انقد عصبیم حتی قدرت تایپ ندارم

خیر سرم اومدم ببینمتون حالم خوب ش زدن پوکوندن مارو خودم مهم نیسم...خونوادم چ گناهی کردن

می‌دونم فدات شم 

اینا فقط میخوان حال خوش مارو خراب کنن 

نذار با رفتنت به هدفشون برسن نگار 

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍