2777
2789
عنوان

اخرین تاپیک/

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 195 پست
کی اون حرفو بهت زد ؟تگش کن  مگ اینجا صاحب ندار

مث اینکع صاحب ندارع

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بخاطر چن نفر ادم بی عقل لغو نزن از بس  بیشعور حسودن منم دور همی میزنم چن نفر درخواست دادن 

امدن گفتن عقده ای  چرا نمیرین تلگرام وات با هم گپ بزنین اینجارو  گروه  کردین 🥴

بابا من عقده ایم یا شمااا میان حرف چرت میزنین

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نازنین سرم دار میترکع نمیدونم اصن چی بگم  بخدا ینی دارم دق میکنم از درون خدایی من کاری ب کسی ...

خب توو چر انقدر اهميت ميديي!؟؟؟

مگ اون ب خودت و يا خانوادت توهين كنه چيزي از عزت و احترام خانوادت كم ميشه!؟

يه زري زده برا خودش به يورت بگير 

اينجا همه جور ادم با همه جوور فرهنگ و شخصيت هست بخواي ب همشون اهميت بدي ك نميشه

زيادي زودرنج شديا

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

کلی حرف مفت و الکی زد  هنوز رسیدگی نشده نگار و عصبی می کنه  نگارم بیچاره از حقش دفاع می ...

غلط کرده تو میدونی کیع؟اگ میدونی لطفا تگش کن کارش دارم 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

نگار جان عزیز اصلا ب کنایه هاثتوهین ها توجا نکن همیشت پول خرد سروصداش زیاده.

شما 5تا سکه ی 250ریالی بذارجیت دنیا خبردترمیشن ولی چک پول میلیونی هم توجیبت باشه هیچکی متوجه نمیشه. 

عزیزم اصل خودتی ک برامون عزیزی  

هرزه😐😐😐😐مگه ادم چ دشمنی میتونه با یکی ناشناخته توفضای مجازی داشته باشه ک اینجورررررری عقده هاشو ...

خدایی من اصن کاریش نداشم

چ دلیلی دارع اینجور کولی بازی در میارن 

دلمون ب اینجا خوشع

میای ب خونوادت بدترین توهینا میش

واقا چی بگم..هیچی

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

خیلی بد دهنه...............................................افتضاحه ولش کن..................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

سلام ببخشید که اینجا پیام گذاشتم دوستان به تاپیک من سر بزنید ختم دسته جمعی  صلوات گرفتیم برای حاجاتمون با توسل به امام جواد که ولادتشون تو ماه رجب هست قدیمی باشین میدونین که این کار رو هرسال میکنیم و دوستان زیادی حاجت روا میشن پس یه یا جواد بگید و شرکت کنید تو این ثواب بزرگ😍😍😘😘بیایین بترکونین شرکت کننده کم داریم😔😔

نمی دونم بابا 

داشتم جوابش و می دادم تاپیک ترکید 

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
این مجازی مهم نیست درستع ولی پشت این اکانتا ادم نشستع ادمایی ک دل دارن احساس دارن خودم بدرک.. اص ...

واسه حرف کسی ناراحت شو که برات ارزش داشته باشه 

بیخیالش شو به کروموزومتم نگیر  

باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤

@نی_نی_یار_5 نمیخاین رسیدگی کنید 

چرا کاربرایی ک توهین میکنن حق اینو دارن ک بازم پا بزارن تو این سایت 

پر شده از انگ زدن ب بقیع اینجا 

میش رسیدگی کنید بی زحمت 

من دیروزم سر موضوع خودم تگتون کردم ولی جواب نگرفتم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خدایی من اصن کاریش نداشم چ دلیلی دارع اینجور کولی بازی در میارن  دلمون ب اینجا خوشع میای ب خ ...

قطعا کسیکه به خانواده توهین میکنه خودش خانواده ای نداشته که تربیتش کنن،میدونم نمیشه بی اهمیت بود اما بسپار به خدا و بیخیال،یه روز یه جایی تاوان پس میدن دنیا قانون عمل وعکس العمل هاس

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
کی اون حرفو بهت زد ؟تگش کن  مگ اینجا صاحب ندار

در و پیکر ندارع دیگه ژینا 

هرچی از دهنش در امد بار ما کردش 

نی نی یارم ک خواب زمستونیه 😏

باید برم شاید یه روز دلیلشو بهت بگم 🤍 خدانگهدارتون دوستان .......🤍