2777
2789
عنوان

حسادت

138 بازدید | 31 پست

خانوما با آدمایی که بهمون  نزدیک هستن و آشکارا حسادت شونو  بیان می‌کنن چطور رفتار کنیم ...

یعنی طرف حتی صورتش از دیدن خوشی و شادی من پژمرده میشه ...حالا بهتون میگم چرا ☹

تخم مرغ بشکن اسفند دود کن فعلا

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌

وای منم دیدم‌ازینا

چندتا دعا هست سرچ کن پیدا میکنی

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس میکنم خواهرم نسبت به من این حسو داره چون ۶روقت از خوش هام میگم یه چیزی میگه یا یه رفتاری میکنه من ناراحت بشم یا اون چیز که باعث خوشیم بوده برام زهر مار میشه نمیفهمم کلا چرا اینطوره

وای منم دیدم‌ازینا چندتا دعا هست سرچ کن پیدا میکنی

زن داداشمه ...تو خونه بابام بودیم یه کیک خریدیم  سالگرد ازدواجمون و شوهرم برام هدیه طلا خرید باورت میشه تو جمع برگشت گفت با حسرت آه کاش شوهر منم پولدار شه(البته وضع مالی داداشم خوبه و براش میخره) برام هدیه طلا بخره همه به هم نگاه کردن با این حرفش 😐

همه ی آدما حسادت توی وجودشون هست حالا بعضیا خیلی دیگه زیاده بعضی ها هم خیلی کم

آخه متوجه شدم یه روز که یه جایی گفته ک یه چیزی مثل خوره داره وجودمو میخوره از اینکه شوهرم با خواهراش خوبه و دوستشون داره 😑😐

حس میکنم خواهرم نسبت به من این حسو داره چون ۶روقت از خوش هام میگم یه چیزی میگه یا یه رفتاری میکنه من ...

دقیقا زمانی ک شوهر من برام یه کاری انجام میده  و برا زن داداشم اتفاقی تعریف میکنم زورکی لبخند میزنه حالت صورتش تغییر میکنه نمیفهمم چرا

زن داداشمه ...تو خونه بابام بودیم یه کیک خریدیم  سالگرد ازدواجمون و شوهرم برام هدیه طلا خرید با ...

متاسفانه جاری من اینطوره!!

قبلا تو تاپیکی گفتم

حتی  غذا خوردن بقیه رو هم نمیتونه تحمل کنه!!!!! و واکنش نشون میده

این ادمها خیلی بدبخت و حقیرن

حیف که انرژی منفیشون میاد به سمت آدم

وگرنه ارزش فکر کردن ندارن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز