2777
2789
عنوان

حسادت

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 31 پست
زن داداشمه ...تو خونه بابام بودیم یه کیک خریدیم  سالگرد ازدواجمون و شوهرم برام هدیه طلا خرید با ...

ببین البته خیلی ها حسودند تقریبا ۹۰درصد افراد دور و برت حسودند.اون فقط ساده است حرف دل همه رو بلند گفته

یه ذکری هست قبل از ورود به هر جایی بخونی نه چشم میشی نه چشم میکنی کسی رو

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خب سعی نکن حسادتش رو بر بی انگیزی😂

سعی میکنم ولی چه کنم طرف ب نفس کشیدن من حسودیش میشه میگه چرا باباتون و داداش تون بهتون بها میدن دوستت دارن دوست داره مرکز توجه باشه

ببین البته خیلی ها حسودند تقریبا ۹۰درصد افراد دور و برت حسودند.اون فقط ساده است حرف دل همه رو بلند گ ...

آخه شکر خدا همه زندگی شون نرمال و خوبه برای چی باید حسادت کنن این رفتارش خیلی منو ناراحت میکنه 

سعی میکنم ولی چه کنم طرف ب نفس کشیدن من حسودیش میشه میگه چرا باباتون و داداش تون بهتون بها میدن دوست ...

تو قرار نیست که اونجور که اون دوست داره زندگی کنی پس بهش اهمیت نده بزار به حسودیش ادامه بده آدم حسود خودش عذاب میکشه ،برعکسه انگاری اون خواهرشوهرته😂

خب خودت تقصیر داری، چرا حس حسادتش رو شعله ور میکنی توکه میدونی حسوده

من قصد بدی ندارم اون باهام حرف میزنه منم باهاش حرف میزنم  آخه یه بار بین من و شوهرم یه حرفی شد و برادرم در جریان بود اومد بهم شکایت کرد ک چرا داداشت ریز جزئیات بحث تو و شوهرتو ب من نمیگه 😂 منم بهش گفتم چون موضوع ب تو مربوط نمیشد کلا آدم پرروییه

آخه شکر خدا همه زندگی شون نرمال و خوبه برای چی باید حسادت کنن این رفتارش خیلی منو ناراحت میکنه 

اره دیگه متاسفانه همه تقریبا حسودند.مثلا شاید در اون لحظه حال کلیشون بهتر از تو باشه.ولی وقتی تو تو چشمی دوست دارند جای تو باشند

کلا سعی کن خیلی نه ناله بکنی نه خیلی از شادی هات بگی😁

لایکم نکن اگه بیشتر از پنج تا لایک دارم😐مرسی که همنظریم و میخواستی لایکم کنی ❤️ای قادری که خدایی را سزایی ، جان ما را صفای خود ده و دل ما را هوای خود ده و چشم ما را ضیای خود ده و ما را آن ده که آن به و مگذار ما را به که و مه.یه صلوات برای حاجت من بفرستید.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.مرسی🌹
تو قرار نیست که اونجور که اون دوست داره زندگی کنی پس بهش اهمیت نده بزار به حسودیش ادامه بده آدم حسود ...

نمیدونم والا خیلی با شوهرمم بحث و کل کل میکنه 😐😂

متاسفانه جاری من اینطوره!! قبلا تو تاپیکی گفتم حتی  غذا خوردن بقیه رو هم نمیتونه تحمل کنه!!!! ...

من بخدا همیشه سعی میکنم خوبی کنم  تا جایی ک امکان داره اما این حسادت بهمم میریزه

از اینجور آدما دور و ور منم هست ولی من سعی کردم رابطمو باهاشون خوب کنم کمتر حسودی کنن😂

رابطمون خوبه ینی ما باهاش خوبیم و اینه اگه مثل خودش باشیم فکر کنم منفجر میشه 

من بخدا همیشه سعی میکنم خوبی کنم  تا جایی ک امکان داره اما این حسادت بهمم میریزه

جاری من ک میگم نصف سن مارو داره

داشته هاش از ما بیشتره

ولی به عوض شدن قاب گوشی ماهم حسادت میکنه

خودش گوشی عوض میکنه هااا

ایناذاتشون اینه، یه کمبودهای تو وجودشون دارن، ربطی به رفتار بقیه نداره

اکثر ادمها حس حسادت رو دارن، ولی خب ادم خودشو کنترل میکنه

اینی که  طمع کورش کرده و به شخصیت خودش تو جمع هم رحم نمیکنه

دیگه باید حذف کرد

چون تربیت خانوادگیشون اینطوریه،ظرفیت اینکه دیگران خوشن ندارن

مثلا پیش ما ابراز میکنه ک رابطه من و خواهرم اصلا خوب نبود از بچگی الانم ک ازدواج کردیم با هم خوب نیستیم وقتی کسی راجع ب خواهر خودش اینجوری میگه ازش چ توقعی میشه داشت 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز