2777
2789
عنوان

چادر و حجاب

490 بازدید | 32 پست

صلام 

من ی دختر نوجوان هستم ک چند سالی هست دغدغه ام نپوشیدن چادر هست و بلاخره بعد از اینهمه وقت امروز بیان کردم 

مادر یک فرد فوق العاده دهن بین و مردم بین هستش ک همون اول گفت فامیل چی میگن پس نمیگن تو هی میگفتی من بچه مو درست تربیت میکنم نمیزارم مثل بچه های شما بشه و... چی شد پس(همه فامیل ها چ مادری چ پدری بیحجاب هستن) 

پدرم هم موقعیت ‌شغلی خاصی داره و تحت نظر هست و فکر میکنه اگه من چادر رو از سرم بر دارم کل فضای مجازی از بی ابرویی اون پر میشه با اینکه من همکار های پدرم رو دیدم ک دخترشون همسرشون و.... همه بیحجاب هستند 

من نمیخوام بیحیای بیحیا بشم و روسری رو فق رو سرم بندازم و شلوار پاره بپوشم و.... 

من فقط نمیخوام چادر سرم کنم 

پدرم هم بسیار متعصب هستش و وقتب من بحث رو باز کردم چشم ها و صورتش قرمز شد 😂😐

چیکار کنم 😥😫

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ثلام

شلوار پاره پوشیدن و موی باز و در کل بی حجابی ربطی به حیا نداره! شما هم با این پدر‌ مادر دهن بین ‌و متعصب و مذهبی راه درازی رو در پیش داری خدا بهت صبر بده

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

به نظرم پوشیدن چادر اونقدر سخت نیست که بخای به خاطرش اعصاب اونا و خودت رو خورد کنی 

شوهر منم زورکی چادر میپوشونه سرم البته مجردی چادری بودم الان با بچه و خرید و چاق شدن دیگه سخته برام پوشیدنش و فقط به اجبار اون هست که میپوشم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲