2777
2789
عنوان

چادر و حجاب

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 32 پست
هر چیزی زوری باشه سخت میشه

آره سخته ولی با این پدر مادر نپوشیدمش سخت‌تر میشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
به نظرم پوشیدن چادر اونقدر سخت نیست که بخای به خاطرش اعصاب اونا و خودت رو خورد کنی  شوهر منم ز ...

خب فایده اش چیه ؟ چیزی که برات آرامش نمیاره به اجبار سر کنی ...انقدر بدم میاد از افرادی که به زور عقایدشونو تحمیل دیگران میکنند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب فایده اش چیه ؟ چیزی که برات آرامش نمیاره به اجبار سر کنی ...انقدر بدم میاد از افرادی که به زور عق ...

تو این جامعه ی مزخرف خیلی چیزها به خیلی ها تحمیل میشه واقعیت زندگیمونه مخصوصا در مورد ما زنها

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
تو این جامعه ی مزخرف خیلی چیزها به خیلی ها تحمیل میشه واقعیت زندگیمونه مخصوصا در مورد ما زنها

بله درست دیگه شده قانون این کشور ما هم مجبور به رعایتش هستیم کاریش هم نمیشه کرد ولی اجبار خانواده هاست که سختترش میکنه خدا رور شکر خانواده من اینطوری نیستند و منم حد و حدود خودم رو میدونم

اگه تیپ درست میزنی مشکلی نداره ک

تیپ هم بهشون گفتم چه جوری هستم نه موهامو میزارم بیرون و نه شلوار قد 90 میپوشم نمیدونم چشونه

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
من اون روسری روسر شلوار پاره ام😑

اوه 

موفق باشی 😁

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
عزیز اینطوری نمیشه به سر کرد.. چادر حرمت داره و کسی ک سر میکنه باید با عشق سر کنه.  پدرتون نبا ...

دقیقا من هم همین رو بهشون میگم 

میگم من ارزش چادر رو نمیدونم 

نباید شکا اجبار کنید 

نباید ی کاری کنید ک دورو بار بیام و هر موقع با دوستام میرم بیرون چادرمو در بیارم بزارم تو کیفتم 

ولی اجبار میکنن

چادر فقط فقط باید به خاطر خودت و خدای خودت سر کنی نه حرف همسر و پدر و مادر  خودم چادری نیستم ...

بله کاملا درست میگید 

من خدا رو تو ی چیز دیگه میبینم 

مادر و پدرم تو ی چیز دیگ 

ثلام  شلوار پاره پوشیدن و موی باز و در کل بی حجابی ربطی به حیا نداره! شما هم با این پدر‌ مادر ...

شما درست میگید من از زبون مادر و پدرم گفتم ک فکر میکنن خیلی ب بی حیایی شبیه 

ممنون دعا کنید برام 😂❤️

عجبا... سخته اینجور.. 

خیلی 

حالا شما عم دلداریم بدید امید بدید 

مثل منی

😥❤️موفق باشی

فکر کنم مامانت از اونا بوده که خیلی در مورد حجاب بقیه فصولی و اظهار نظر کرده حالا از واکنش بقیه می ن ...

اوهوم