2777
2789

🤔

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

@بانوعمید_۷۴  

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندهفتته

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
😍😍

یهو یاد شما افتادم چون منو خوب توجیه کردین 😆

هفته چند ایوجو بودین؟ وزن ؟ بچه چه مشکلی داره بعد دنیاامدن

مشکل من ۱۲ هفته با توجه به پاپا ای و فری بتا تشخیص داده شد و اسپرین مصرف کردم 

سر ۱ هفته عقب بود و بدن ۳ هفته و سر همین که رشد سر خوب بود تا ۳۷ هفته نگهش داشتم و بهد سزارین شدم 

وزن تولد ۲۱۷۰ قد ۴۵ 

نه الحمدولله جز کم وزنی هیچ مشکلی نداشت 

همه چیشم به موقع بود 

یکسالگی ۹ کیلو قدم ۷۴

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
مشکل من ۱۲ هفته با توجه به پاپا ای و فری بتا تشخیص داده شد و اسپرین مصرف کردم  سر ۱ هفته عقب ب ...

سلام امیدوارم هنوزم فعال باشید من خیلی نگرانم

فقط از روی ازمایش ppap a فهمیدن ک باید اسپرین مصرف کنید یا سونوی داپلر هم انجام دادید؟ من سونو دادم و فهمیدم یکی از شریانام مقاومت عروقی داره و جنینم کاندید IUGR عه🥺