2777
2789
سلام امیدوارم هنوزم فعال باشید من خیلی نگرانم فقط از روی ازمایش ppap a فهمیدن ک باید اسپرین مصرف کن ...

سلام من تو سونی ۳۵ هفته گفتن وزنش کمه ۲۱۸۰ بود و داپلر دادم .مشکلی نداشت الان ۳۷ تموم کردم ولی دکترم میگه باید دوباره داپلر بدم اگه وزنش کم باشه تا ۳روز دیگه باید ختم بارداری بدن .خیلی نگرانم 

سلام من تو سونی ۳۵ هفته گفتن وزنش کمه ۲۱۸۰ بود و داپلر دادم .مشکلی نداشت الان ۳۷ تموم کردم ولی دکترم ...

نگرانی نداره اصلا عزیزم بچه رشدش رو کرده و اگه سزارین هم بشه مشکلی نیس

من فعلا هفته ۲۴ هستم و ارزوم اینه بتونم بچمو تا ۳۷-۳۸ هفته نگه دارم با خونرسانی خوب

برای وزن گیری جنین پودر لیدی میل بخورید و مغزیجات و موز و ..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگرانی نداره اصلا عزیزم بچه رشدش رو کرده و اگه سزارین هم بشه مشکلی نیس من فعلا هفته ۲۴ هستم و ارزوم ...

دیروز رفتم سونو داپلر مجدد گفت ۲۵۰۰ شده ولی ختم داد واسه ۳۸ هفته .تشخیصشون هم iugr هست

۶ تا آمپول بتا هم نوشت امروز سه تا فردا سه تا 

لطفا برام دعا کن خدا بهم یه بچه سالم بده

دیروز رفتم سونو داپلر مجدد گفت ۲۵۰۰ شده ولی ختم داد واسه ۳۸ هفته .تشخیصشون هم iugr هست ۶ تا آمپول ب ...

انشاالله به سلامتی زایمان میکنی و نی نیتو سالم بغل میکنی

وزنشم خوبه ماشالا