اینکه میگن بعد از رابطه حتما باید غسل جنابت بکنی و بعد بچه شیر بدی درسته میگن شیرناپاک بحساب میاد اگر غسل نباشه پس این قدیمیا که حمام نداشتن حمام عمومی داشتن چطور غسل میکردن و شیر میدادن شده معمابرام🤔🤔نمیگم دروغ یا الکی اما اگر گاهی نتونی بری حمام واقعا شرایطش نباشه شیر حرامه بچه بزرگ بشه بد و ناپاک میشه🙄🙄
💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛 🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میتونی اگه بچه گریه کرد و وقت نبود تیمم بدل از غسل بکنی و وضو بگیری
احتمالا قدیما هم این کارو میکردن
در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ رفت؟
گفت این که بغل شوهر شرعی و حلالت خوابیدی دلیل به ناپاکی شیرت نیست و نمیشه که تا تو بری حموم و بیای بچت از گشنگی هلاک شه پس دلتو بد نکن
تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍