2777
2789
چرته..پشت  و تو درزای کابینت لونه دارن

آخه آمدن دیدن گفتن کل خونه روسم پاشی میکنیم 

مخصوصا آشپزخونه 30لیترسم میزنن 

یعنی دوباره برمیگردن 

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حدودا دو سه سال درگیرش بودم قوی ترین سما رو زدیم

حتی یک ماه خونه رو ترک کردیم سمپاشی کامل کردیم

نشد که نشد

فقط چاره ش عوض کردن کابینتاست

چون تو تمام درزاش تخم گذاری کردن

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
پماد بکش بکش بگیر بزن تو کابینتات منقرضشون میکنه

نمی دونم سما تقلبی شدن یا سوسکا  مقاوم

واقعا ریشه کن نمی کنه دیگه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
من حدودا دو سه سال درگیرش بودم قوی ترین سما رو زدیم حتی یک ماه خونه رو ترک کردیم سمپاشی کامل کردیم ...

یعنی حتی شرکت سم پاشی هم گفتین فایده نداشت 

ببین پماد اِمحا از داروخانه بگیر.مادرشوهرم بقران بعد ۳۰سوسک داشتن کلا ازبین رفت.این پماد رو بگیر همه جا بزن اصلا فاسد نمیشه.بو نداره.

بخدا عالیه  خودشون میگن از بچگی شوهرم تا الان داشتن با این پناد باور نمیکردن بره.امتحان کن

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه

بعد ۳۰سال سوسک داشتم منظورم بود

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
من پارسال این کار رو کردم بعدم محافظ برقی ک دور کننده ی حشرات هم هست گذاشتم خدا رو شکر فعلا ک نیستن

هزینش چندشد

یعنی حتی شرکت سم پاشی هم گفتین فایده نداشت 

شرکت زنگ نزدیم 

ولی خودمونم با سمپاش زدیم 

تمام کابینتا رو خالی کردیم 

با سم غسل دادیم😂

ببین پماد اِمحا از داروخانه بگیر.مادرشوهرم بقران بعد ۳۰سوسک داشتن کلا ازبین رفت.این پماد رو بگیر همه ...

باشه عزیزم ممنون اینم امتحان میکنم حتما

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز