2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم شبا خوابشو میبینم🥺اصلا نمیتونم راحت بخوابم

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
طبیعیه عزیزم  تا 3 ماه طبیعیه این حالاتت سعی کن گریه کنی که ناخودآگاهت تخلیه بشه  اینجو ...

اخه همیشه شبا ازخواب میپریدم بهش پیام میدادم ک مثلا خواب دیدم یا اینا الان خیلی سخت شده برام😔😔

بعد چ مدت هنوخوب نشدین؟

نه الان دو ماه میگذره اما من بهتر شدم نسبت به قبل ولی مثل سابق نشدم هنوز

تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
اخه همیشه شبا ازخواب میپریدم بهش پیام میدادم ک مثلا خواب دیدم یا اینا الان خیلی سخت شده برام😔😔

اخی درکت میکنم منم جدا شدم خیلی سخته 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
نه الان دو ماه میگذره اما من بهتر شدم نسبت به قبل ولی مثل سابق نشدم هنوز

توکل به خدا عزیزم من خیلی ازش ناراحتم وتقریبا ازچشم افتاده ولی نمیدونم بازچراناراحتم چن مدت باهم بودین؟

توکل به خدا عزیزم من خیلی ازش ناراحتم وتقریبا ازچشم افتاده ولی نمیدونم بازچراناراحتم چن مدت باهم بود ...

خیلی کم هیچ وقت نمیومد سراغم هر وقت دل خودش تنک میشد میومد نه من هنوزم دوسش دارم با این خیلی بد کرد