بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
نه الان دو ماه میگذره اما من بهتر شدم نسبت به قبل ولی مثل سابق نشدم هنوز
تو شادترین انسان خواهی بود اگر فراموش نکنی که از تو فقط یکی ❤و از خدایت هم یکی در دنیا وجود دارد.😉یک آدم خاص و یک خدای بینظیر❤ کافی اند برای ساختن یک دنیای خارق العاده😊😉
اخه همیشه شبا ازخواب میپریدم بهش پیام میدادم ک مثلا خواب دیدم یا اینا الان خیلی سخت شده برام😔😔
اخی درکت میکنم منم جدا شدم خیلی سخته
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
توکل به خدا عزیزم من خیلی ازش ناراحتم وتقریبا ازچشم افتاده ولی نمیدونم بازچراناراحتم چن مدت باهم بود ...
خیلی کم هیچ وقت نمیومد سراغم هر وقت دل خودش تنک میشد میومد نه من هنوزم دوسش دارم با این خیلی بد کرد