2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

89 بازدید | 13 پست

سلام 

من با یه آقایی آشنایی دارم و قصدمونم ازدواجه کلا از هر نظر خوبه اما مشکلی ک باهاش دارم اینه که اصلا تعارفی نیست مثلا وقتای ناهار بیرونیم میپرسه میخوری چیزی بگم نه اونم دیگه اصرار نمیکنه خب منم روم نمیشه بگم گشنمه و اینا کلا ب حرف منه الان سوالم اینجاس وقتایی ک گشنمه و اینا بهش بگم؟اخه احساس میکنم ضایس یا خودش باید بدونه یا مثلا هر وقت میخوایم بریم بیرون نمیگه کجا بریم حتما من باید بگم ک بریم کجا

اوناییم ک مسخره میخوان کنن یا جوابای توهین امیز بدند لطفا برن پی کارشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه چی ازخدا میخوای تو؟؟؟ از یه آدم بی‌تعارف و راحت، فقط یاد بگیر خیلی‌م عالیه

میخوام لالا کنم

صبح بخیر❤😓🐥🐑

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

دیگه چی ازخدا میخوای تو؟؟؟ از یه آدم بی‌تعارف و راحت، فقط یاد بگیر خیلی‌م عالیه

یعنی بگم مثلا بریم ناهار بخوریم زشت نیست؟

یعنی واقعا نمیدونه باید تعارف کنه؟خسیس نیست؟

میخوام لالا کنم صبح بخیر❤😓🐥🐑

ای کوفت نگیری تو

برو برو خوابای خرگوشی ببینی عشقم

بع‌بععععععع😂

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

آیا حس نمیکنی بهتره خودت تعارف رو بزاری کنار و با کسی ک دوسش داری راحت باشی؟ مگ مثلا مادرت ازت بپرسه گرسنته تعارف میکنی؟اینم اگ بتونی مثل عضو خانواده قبول کنی تعارف کردنو میزاری کنار

هر چه در جستن آنی، آنی.
یعنی بگم مثلا بریم ناهار بخوریم زشت نیست؟ یعنی واقعا نمیدونه باید تعارف کنه؟خسیس نیست؟

خسیس بودن فرق داره

اگه میپرسه چیزی میخوری؟ جواب بدی: آمممم آره فکر کنم گرسنمه

بعدش درست و حسابی هزینه کنه یعنی تعارفی نیست و خسیس‌م نیست

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
یعنی بگم مثلا بریم ناهار بخوریم زشت نیست؟ یعنی واقعا نمیدونه باید تعارف کنه؟خسیس نیست؟

خسیس بودنش رو نمیدونم و از هدیه هایی که براتون میخره میتونی متوجه شی

ولی منم همینجوریم .اصلا تعارف بلد نیستم . حتی از تعارف بدم میاد. در ضمن دو تا نامزد نباید با هم تعارف داشته باشند

عشق عالیترین و نهایترین هدفی است که بشر در آرزوی رسیدن به آن است   ویکتور فرانکل
ای کوفت نگیری تو برو برو خوابای خرگوشی ببینی عشقم بع‌بععععععع😂

جرررر🤣🤣🤣🤣🤣

فقط بع بعععع اخرت😂😂😂😂😂😂

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///