2777
2789

خوشبحالت منم میخوام 😭😭😭 باید با اسپری تمیزش کنی اسکاچ و اینا نیوفت به جونش

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته همش باید دستمال بکشی لک نیومده.خودم ندارم جاریم داره 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من دارم و خیلی راضی ام ، اوایل پشیمون شده بودم که چرا سفید رنگ گرفتم ولی الان عاشق رنگشم و کاملا راضی ام 

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است 
خیلی سخته همش باید دستمال بکشی لک نیومده.خودم ندارم جاریم داره 

چه رنگیه؟؟

مارک و قیمتش رو میدونید؟؟؟

از نظر شکستگی چی؟میگن ترک میبره یا ظرف بیفته ممکنه ظرف بشکنه 

قابلمه داغ بزاری روش خراب نمیشه؟؟

من دارم و خیلی راضی ام ، اوایل پشیمون شده بودم که چرا سفید رنگ گرفتم ولی الان عاشق رنگشم و کاملا راض ...

خداروشکر  

لطفا مارک و قیمتش رو بگو 

میگن ظرف بیفته توش ممکنه سینک یا ظرف بشکنه درسته؟؟

قابلمه داغ بزاری خراب نمیشه؟؟

خداروشکر   لطفا مارک و قیمتش رو بگو  میگن ظرف بیفته توش ممکنه سینک یا ظرف بشکنه درسته ...

قربونت ، نه بابا قرار باشه بشکنه چرا میسازن پس 

من‌همیشه قابلمه رو که از تراس میارم میذارم روی سینک ، ظرف هم از ابچکان میفته روش و‌چیزی نمیشه به سینک ، اگه ظرف چینی یا کریستال باشه میشکنه😉

نگهداریشم انقدر که میگن سخت نیست 

فقط جنس خوب بخر 

من برج ۴ بودیابرج ۵ خریدم ۱۸۰۰ 

قربونت ، نه بابا قرار باشه بشکنه چرا میسازن پس  من‌همیشه قابلمه رو که از تراس میارم میذارم روی ...

چون خورشت رو توی تراس میپزم تا اشپزخونه روغنی نشه و هر وقت قابلمه ی داغ رو از تراس میارم میذارم روی سینک

عزیزمی  منم نخریدم فعلا دو دلم بین استیل و گرانیتی

من اینجا مستاجرم نمیتونم سینکش رو عوض کنم ولی مامانم داشت خیلی خوشکله فقط باید مراقبش باشی با دستمال و اسپری تمیز کن اگه سفید میگیری نذار هی رد چایی بمونه

من هرکس درخواست دوستی بده قبول میکنم ولی سوال چرت جواب نمیدم عکس نمیدم قد و وزن نمیگم اگه آقا باشی به ثانیه میفهمم وقتت رو هدر نده
قربونت ، نه بابا قرار باشه بشکنه چرا میسازن پس  من‌همیشه قابلمه رو که از تراس میارم میذارم روی ...

مبارکت باشه عزیزم مارکش چیه؟؟

وای ظرف می شکنه؟؟

راستی میگن رب و زردچوبه بریزه پاک نمیشه درسته؟؟

من اینجا مستاجرم نمیتونم سینکش رو عوض کنم ولی مامانم داشت خیلی خوشکله فقط باید مراقبش باشی با دستمال ...

ایشالا خونه خودت برس بخری خوشگلشو

مارک سینک مامانت چیه؟

از نظر شکستگی چطوره ؟؟؟

سفید داره مامانت؟رد رب و روغن و.... اینام میمونه؟

چون خورشت رو توی تراس میپزم تا اشپزخونه روغنی نشه و هر وقت قابلمه ی داغ رو از تراس میارم میذارم روی ...

چقدر خوب 

مارکش رو بگو بهم لطفا 

الان انقد قیمت ها متفاوته و مارک زیاده آدم گیج میشه 

از یه تومن داره تا ۲۰ میلیون 

مبارکت باشه عزیزم مارکش چیه؟؟ وای ظرف می شکنه؟؟ راستی میگن رب و زردچوبه بریزه پاک نمیشه درسته؟؟

همیشه که نمیشکنه بستگی داره چطوری بیفته 

دیگه باید مراقبت کنی ، نه اینکه پاک‌نشه ، پاک‌میشه ولی سخت ، من اوایل هفته ای دوسه بار وایتکس میزدم به سینک ، ولی بعد یاد گرفتم با همون اسکاچ و سیم محکم بشورم و دیگه به وایتکس هم احتیاجی نیست و هیچ لکه ای هم روش نمیمونه

مارکش یادم نیست بخدا ، چون برچسب روشم کامل کندم ، یادمه وقتی بردم بیرون جای شیر اب رو سوراخ کنن یارو‌گفت اینها دو نوع هستن جنس خوب خریدی ، هم کمتر لک میشه هم نمیشکنه