ستیا،، مدیر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 367 عنوان یعنی چی۱۱/۲۶💔 | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 21 پست این یعنی چی؟؟ 1399/11/26 | 02:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستیا،، مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 367 رک وراست بگوحرف حسابت چیه خواهر کادونگرفتی ناراحتی کادوتوزودتردادی ناراحتی یاچی؟؟؟ نه عزیزم پسر خواهر شوهرم تو واتساپ اینو نوشته میخوام معنیشو بدونم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41086 نه عزیزم پسر خواهر شوهرم تو واتساپ اینو نوشته میخوام معنیشو بدونم شایدتواین روزدلشوشکستن یاواسه اونایی نوشته که ۲۵بهمن روفکرکرون ولنتاینه 😐نصف شبی چیزدیگه به ذهنم نمیرسه😕 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ستیا،، مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 367 شایدتواین روزدلشوشکستن یاواسه اونایی نوشته که ۲۵بهمن روفکرکرون ولنتاینه 😐 نصف شبی چیزدیگه به ... ممنون بابت راهنماییت😄😄
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41086 چیه خو؟؟😐😐 آخه بعدازاینهمه کارکشیدن ازمغزمون اینونوشتی 😐 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41086 ممنون بابت راهنماییت😄😄 خواهش میکنم 😁 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
ستیا،، مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 367 آخه بعدازاینهمه کارکشیدن ازمغزمون اینونوشتی 😐 🤣🤣🤣