ستیا،، مدیر استارتر عضویت: 1399/10/21 تعداد پست: 367 عنوان یعنی چی۱۱/۲۶💔 168 بازدید | 21 پست این یعنی چی؟؟ 1399/11/26 | 02:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tarane_a عضویت: 1399/02/28 تعداد پست: 13336 ینی ۲۶ بهمن قلبش شکسته اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود...
من_هستم_ عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 5047 کادو ولن نگرفته، 😂 لطفا اگ بیشعوری پستای منو ریپ نزن مرسی❤️
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 ولنتاینه زمان مناسبی برای کات کردن و کادو نگرفتن🤣 یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41260 یعنی ۲۶بهمن ولنتاینه ؟؟؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
آرامش_مطلق عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 2753 ینی تف تو این ولنتاین از ما هیچ چیز باقی نمیماند،جز خاطراتی که در آن دلیل حال خوب آدمی بودیم...دوستم لطفا سوال در مورد کنکور ازم نپرس ولی سوال پزشکی تا جایی که بتونم حتما جواب میدم
amitiiiiiiiis عضویت: 1398/12/06 تعداد پست: 5569 خداوکیلی ولن یعنی چی نمیفهمم اصلا فرهنگ ما به ولن نمیخوره ما ایرانی هستیم (وقتی کادو ولن نگرفتی و مجبوری توجیه کنی 😭) خدایا شکرت بخاطر بچه سالمم🌹🙏🏻❤️
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41260 حالا کدومتون راست میگین؟ رک وراست بگوحرف حسابت چیه خواهر کادونگرفتی ناراحتی کادوتوزودتردادی ناراحتی یاچی؟؟؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41260 یعنی دوست دختر داره یا نداره؟ راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
a_i_d_a عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 3770 یعنی دوست دختر داره یا نداره؟ نداره تنهاس یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم محتاج برادران و خویشان نشوم بی منت خلق خود مرا روزی ده تا از در تو بر در ایشان نشوم