2777
2789
نه گلم، مرسی از مهربونیت    

کاش زندگی همه خوب بود دلم خیلی به حال خودم میسوزه انقدر درد میکشم اما آدم توداری ام 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا با همسرت تفاهم داری خوبه باهات ؟

آره خوبیم 

مشکل اینجاست من مطمئنم من نمیتونم باردار شم و میخوام از همسرم جدا شم از دنیا از زندگی خسته ام 

مشکلت چیه الان؟

مشکلم اینه خیلی بدبختم که باید برم ام آر آی توی ۲۱ سالگی باید این همه درد بکشم تازه فردا قراره دوتا دندون هم بکشم دوست دارم فقط گریه کنم

تو داری بعدا میشه درد و مرض ی جایی به خودت میاد میگی واقعا چرا اینقدر خودمو عذاب دادم

من از بچگی مریض بودم الانم آلرژی تنفسی پیدا کردم شوهرم میگه دلم به حالت میسوزه همیشه مریضی 

عزیزممم به خاطر دو تا دندون و ام ار ای ناراحتی من تو ازمایشگاه کار میکردم اینقدر جوون سرطانی و ام اسی دیدم اینقدر بچه های کوچیک که سرطان و تومور داشتن اخه دندونم ناراحتی داره فدات شم منم دوتا دندون  جراحی کردم ۱۸ سالگی ۱۹ سالگی ام ار ای دادم 

عزیزممم به خاطر دو تا دندون و ام ار ای ناراحتی من تو ازمایشگاه کار میکردم اینقدر جوون سرطانی و ام اس ...

بخدا خیلی درد کشیدم نمیتونم خونه مو تمیز کنم کمرم درد میگیره میشینم گریه میکنم خسته شدم

آره خوبیم  مشکل اینجاست من مطمئنم من نمیتونم باردار شم و میخوام از همسرم جدا شم از دنیا از زند ...

چرا واسه چی چجوری مطمئن هسی الان هیچ مورد ناباروری نداریم که قابل درمان نباشه 

همه مریضی هات از اعصابته معلومه خود خوری میکنی درمان کن بعد باردار شو با پیش چندتا دکتر دیگه برو&nbs ...

بهم  گفتن ناراحت نشو عصبی نشو استرس نداشته باش همه اش برام ممنوعه اگه بشم دردام شروع میشه

بخدا خیلی درد کشیدم نمیتونم خونه مو تمیز کنم کمرم درد میگیره میشینم گریه میکنم خسته شدم

من خودمم کمر درد شدید دارم اعصاب واسم نمونده بروپیش ی دکت کار بلد سنی نداری که اینقدر زود جا میزنی 

چرا واسه چی چجوری مطمئن هسی الان هیچ مورد ناباروری نداریم که قابل درمان نباشه 

کاش میشد تازه میفهمم مادر شدن لیاقت میخواد من ندارم