2777
2789

من  پریشب سه دقیفه در قیامت رو که خیلی تعریفش رو شنیده بودم خوندم

واقعا لایق تعریف بود

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشعوری به نظرم خیلی جالبه

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
۴ اثر فلورانس اسکاول شین

اسکاول شین انگار خیلی حرف میزنه یه موضوع رو ۵۰ بار تکرار میکنه آدم خسته میشه🤕🤕🤕

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

ناطور دشت

قلعه ی حیوانات

دنیای سوفی البته تازه شروع کردم ولی قشنگه

کنت مونت کریستو 

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

مرد صد ساله ای که از پنجره پرید..

راجع به همینه داستانشم  

بریت ماری اینجا بود..راجع به یه پیرزنی که تصمیم میگیره بعد عمری به شوهرش وابسته نباشه و مستقل شه

بانوی سایه ها..رمز الوده

نغمه ی اتش و یخ..کتاب فیلم گیم آو ترونز که یه سروگردن از فیلم بهتره

دختری ک رهایش کردی 

دختر پرتقالی 

زنی ک مردش را گم کرد

ابشار یخ زده 

چگونه با عشق زندگی کنیم 

هنر عشق ورزیدن 

غزال 

وارث عذاب عشق 

و خیلیای دیگ

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh