2777
2789
کتابای نادر ابراهیمی و نسیم مرعشی

نادر ابراهیمی عالیه 

قلمش حرف نداره

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماوراطبیعی شدن از جو دیسپنزا 

کلا کتابای جو رو خیلی دوس دارم 

کتاب شکست عادتهای کهنه 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
دختری ک رهایش کردی  دختر پرتقالی  زنی ک مردش را گم کرد ابشار یخ زده  چگونه با عشق ...

وارث عذاب عشق هیچ وقت برام تکراری نمیشه 

نوشته فریده شجاعی؟

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
بر باد رفته 1984 بادبادک باز جز از کل راه دراز خانه

بادبادک باز رو ک خوندم تا مدت ها حالم بد بود خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت ولی کتاب خوبی بود

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
وارث عذاب عشق هیچ وقت برام تکراری نمیشه  نوشته فریده شجاعی؟

ار عالیع عالی 

چقد من حس کردم درداشو

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اسکاول شین انگار خیلی حرف میزنه یه موضوع رو ۵۰ بار تکرار میکنه آدم خسته میشه🤕🤕🤕

حالم از کتابش بهم میخوره من با دیدگاه دکتر هلاکویی درمورد قانون جذب موافقم فقط

عکس پروفایل دیگرانو ندزدیم 😤
ار عالیع عالی  چقد من حس کردم درداشو

کتاب های دیگه ش رو هم خوندی؟

انگار فریده شجاعی کل احساسش رو میذاره تو قلمش 

من یه بار زده بودم تو خطش بیشتر کتاب هاش رو خوندم

بادبادک باز رو ک خوندم تا مدت ها حالم بد بود خیلی تو روحیم تاثیر گذاشت ولی کتاب خوبی بود

آره خیلی حال ادمو بد می‌کرد ولی به خوندنش می ارزید

حالا کتاب راه دراز خانه یه چیزی 100درجه بیشتر از بادبادک باز درد اوره اما شاهکاره

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
کتاب های دیگه ش رو هم خوندی؟ انگار فریده شجاعی کل احساسش رو میذاره تو قلمش  من یه بار زده بود ...

ن اینو خالم معرفی کرد عالی بود 

غزالو خوندی؟خیلی قشنگع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh