2777
2789
عنوان

حیوان خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 68 پست
اره ولی متاسفنه ازدواج کردم بخشیدمش‌ون ب ی ادم بی لیاقت در خونه رو باز گذاشته بود گربه بردشون 

ای خدا چه بد😔واقعا سخته

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باعث مریضی نشد؟

نه اصلا چون از اول تو آب تمیز و محیط تمیز بوده خودش هیچ مریضی نداشته 

چون از بدو تولد پیشم بود 

بعضیاشون تا میان بزرگ بشن خوب نگهداری نمیشن مریض میشن برا همین نباید لاکپشت بزرگ خرید 

لاکپشت من از نصف کفه دستم کوچیک تر بود 

البته نژادشونم مهمه 

بنظر من همش دروغ میگن حیوانات باعث مریضی میشن چون معمولا حیواناتی که میشه تو محیطه خونه نگه داشت معمولا مریضی مشترک با انسان ندارن 

من خودم گربه هم داشتم میگفتن لبرا دختر نازایی میاره 

ولی من الان باردارم😂😂😂😂

سگ هم همینو میگفتن اونم داشتم 

جوجه زود میمیره😕

اگه بهش محبت کنی و دوستش داشته باشی و مثل مادرش گرم نگهش داری هیچ وقت نمیمیره، خودم همیشه جوجه رنگی میخرم تا حالا نشده یکیش بمیره 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
نه اصلا چون از اول تو آب تمیز و محیط تمیز بوده خودش هیچ مریضی نداشته  چون از بدو تولد پیشم بود ...

پس من باید لاکپشت کوچولو بگیرم خودم بزرگش کنم😍

مرسی بابت توضیح کاملت😘خدا بچه خوشگلتو هم برات نگه داره

لاکپشت چندشه پرنده هام ظلم میشه ببریشون تو قفس. خانواده منم نمیزارن ولی تو باغ عموم ی سگ هس عاشقشم ت ...

منم عاشق سگم ولی خونوادم نمیزارن بیارم

نه اصلا چون از اول تو آب تمیز و محیط تمیز بوده خودش هیچ مریضی نداشته  چون از بدو تولد پیشم بود ...

سگ بهتره یاگربه؟ از لحاظ تمیز بودن و حرف گوش کردنشون؟ میگن سگا همه جا ادرار میکنن

لایک ممنوع حرفی داری ریپلای کن

من خودم سگ خیلی دوست دارم اما متاسفانه باعث کیست هیداتیک میشه گربه هم توکسوپلاسموز داره که هیچکدوم واکسن هم روشون تاثیر نداره و این دو تا بیماری رو دارن به خصوص گربه ناباروری و ناهنجاری تو جنین هم ایجاد میکنه و توکسو هم که باعث ضعف بینایی تا حد کوری میشه کیست هیداتیک که کبد و از دست میدی واقعا بدرد کسی میخوره که داخل یه ویلا نگهداریشون بکنه فقط واسه تو خونه فقط پرنده مناسبه من خودم عروس دارم ولی ازاده اصلا تو قفس نیست