2777
2789
عنوان

حیوان خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 68 پست
اگه بهش محبت کنی و دوستش داشته باشی و مثل مادرش گرم نگهش داری هیچ وقت نمیمیره، خودم همیشه جوجه رنگی ...

عزیزم زود بزرگ میشن؟

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم سگ خیلی دوست دارم اما متاسفانه باعث کیست هیداتیک میشه گربه هم توکسوپلاسموز داره که هیچکدوم و ...

یعنی جوجه هم خوب نیست؟

عزیزم زود بزرگ میشن؟

آره جوجه یه روز میخرم تا دو ماه کلی بزرگ و چاق میشن انقد بهشون محبت میکنم نباشم صداشون درمیاد 😅😂

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
آره جوجه یه روز میخرم تا دو ماه کلی بزرگ و چاق میشن انقد بهشون محبت میکنم نباشم صداشون درمیاد 😅😂

بعدش چیکارشون میکنی؟

یعنی جوجه هم خوب نیست؟

جوجه عزیزم بیاری باید بزاریش تو حیاط بعدشم مرغ یا خروس میشه کثیف کاری داره ما مرغ داریم تو ویلا هستن اینقد مریضی دارن دو هفته پیش دو تا مردن یکی مونده فقط بخاطر اینکه پرنده ها میان از غذاشون میخورن بیماری دارن انتقال میدن اینقد باغ ۱۰۰۰ متری رو به گند میکشن دیگه ببین تو حیاط چیکار میکنن باغ بو میده با اینکه مرتب هر هفته جارو میشه محوطه 

بعدش چیکارشون میکنی؟

میفرستم خونه مادر بزرگم 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
جوجه عزیزم بیاری باید بزاریش تو حیاط بعدشم مرغ یا خروس میشه کثیف کاری داره ما مرغ داریم تو ویلا هستن ...

پسهمون لاکپشت😂

پسهمون لاکپشت😂

ما داشتیم لاک پشت خاکی بود چند سال نگهش داشتیم خیلی بی ازاره اما نمیشه باهاش بازی کنی یه گاز بدی میگیره قشنگ انگشت و قطع میکنه عروس هلندی بهترین حیوان خانگیه واسه نگهداری یا طوطی گرینچیک که گرونه این 

ما داشتیم لاک پشت خاکی بود چند سال نگهش داشتیم خیلی بی ازاره اما نمیشه باهاش بازی کنی یه گاز بدی میگ ...

من عروسم رو تازگی گرفتم قبلا قیمتش مناسب بود الان ۱۲۰۰ خریدم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
من عروسم رو تازگی گرفتم قبلا قیمتش مناسب بود الان ۱۲۰۰ خریدم

نژادش چیه لوتینو؟ من قبلا لوتینو داشتم چند سال دادم باغ پرندگان الان یه خاکستری گرفتم دو ماهشه چهل روزه خریدم ۴۰۰ اصلا با لوتینو و البینو فرق دارن واقعا باهوشن 

نژادش چیه لوتینو؟ من قبلا لوتینو داشتم چند سال دادم باغ پرندگان الان یه خاکستری گرفتم دو ماهشه چهل ر ...

مرواریدی گرفتم تازه دونخور شده. ابلق هم داشت ۹۰۰ میداد.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...