2777
2789
عنوان

حیوان خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 68 پست
لاکپشت خوبه من داشتم البته محلی ن ک اکواریومی یا سوئدی باشه محلی بود عالی بود خیلیم با وفا بود دلم ب ...

اینکه میگن باعث اسهال خونی یا پیسی میشه درسته؟

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

جوجه ک ن از خانواده طوطیا بخر مثلا عروس هلندی یا پرنده های دیگ مث مینا یا مرغ عشق

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من لاکپشت نوزاد داشتم تازه متولد شده بود کی دوساعت فقط بیرو از آب بود بقیش همش تو آب کثیف کاریشم تو آب میکرد عین مدفوع ماهی بود که شبیه نخ

بعدم غذاش ی پودری بود تو آبش میریختم خودش میخورد

من لاکپشت نوزاد داشتم تازه متولد شده بود کی دوساعت فقط بیرو از آب بود بقیش همش تو آب کثیف کاریشم تو ...

باعث مریضی نشد؟

جوجه ک ن از خانواده طوطیا بخر مثلا عروس هلندی یا پرنده های دیگ مث مینا یا مرغ عشق

پرنده دوس ندارم😔چرا جوجه نه؟

پرنده دوس ندارم متاسفانه😔

جوجه پرنده مگه منظورت نبود؟🤦🏼‍♀️😅

خب پس من باشم لاک پشت میارم 

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
پرنده دوس ندارم😔چرا جوجه نه؟

جوجه کثیف کاریش زیاده عمرشم زیاد نیس 

اگه پرنده دوس نداری ک همون لاکپشت خوبه من نداشتم ولی دیدم تو خونشون دارن 

سگ و گربه هم ک عالیه اما وقت و حوصله میخاد خرجشم زیاده

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   
جوجه کثیف کاریش زیاده عمرشم زیاد نیس  اگه پرنده دوس نداری ک همون لاکپشت خوبه من نداشتم ولی دید ...

عاشق سگم ولی خونوادم نمیزارن