بعد نصفش کردیم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️هی گیر میداد که تو ۸ تومنشو گرقتی و من ۴ تومنشو😂😂👌🏻
پ ن:همینجوری پیش بریم بجا سکه مهریمونو باید موز بزاریم😅
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
بعد کم کم میرن سراغ گوجه سبز و این چرخه همینطور ادامه داره🤦🏻♀️
یه کار اینترنتی با درامد عالییی دارم.اگر کسی مایل به همکاری هست پیشنهاد دوستی بده تا براش توضیح بدم چون شرکت فعلا جذب داره و اینکه این کار به سرمایه اولیه هم نیاز نداره و تو شروع کار هیچ پولی ازتون گرفته نمیشه امضا موقت(به دلیل جذب موقت شرکت)
کلا دو ماهه میتونم چیزی بخورم وگرنه ماهای اول فقط وزن کم.کردم ولی از وقتی حالم خوب شده 25 کیلو اضافه ...
منم فراوون میوه میخوردم شاید روزی ۲ کیلو
و آحیل
پیشاپیش تبریک میگم
پسر خوشگلی ان شاءالله تو راه داری
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
پارسال هزینش ۴یا۵ بود که دختر خالم رفت بعد خواهرش امسال پیش همون دکتر ۱۲ داد🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
وای نبر اسم این خوشمزه رو من هرشب تو خاب کلی گوجه سبز خوردم فصلشم نرسید ک بتونم بخورم رنگ چشای بچم س ...
منمممممم میخوام😋😍
تو حیاتمون دوتا درختشو داریم
سبز که خوشگله😍
ممنون عزیزم انشالله سالم باشه از خدا دیگه چیزی نمیخام دردامم پراکنده شروع شده و ی عالمه کار مونده اس ...
چرا استرس؟
وقتی برا اولین بار بغلش میکنی حالت رو خریدارم
زیباترین حس عالمه
برا منم موقع زایمانت دعا کن
آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭 خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭 تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
چرا استرس؟ وقتی برا اولین بار بغلش میکنی حالت رو خریدارم زیباترین حس عالمه برا منم مو ...
حتما عزیزم انشالله دردام ک شروع شد غافل نشم میخام برای همه خانمایی ک دوس دارن این حسو تجربه کنن حتما و حتما دعا کنم استرس درد و زایمان و سلامتی پسرم و اینکه خونه مثل شهر شام ریخته بهم و واقعا تنبل شدم
ی اصطلاحه سبز ک نمیشه خب فقط طفلکی چشم انتظاره دفعه بعدی باید ی جوری باشه ک فصل گوجه سبزم بیوفته تو ...
اخیییی عزیزمممم😙 یه کوچولو بیشتر تا گوجه سبز نمونده😍
حتما عزیزم انشالله دردام ک شروع شد غافل نشم میخام برای همه خانمایی ک دوس دارن این حسو تجربه کنن حتما ...
یه کارگر بگیر خونت رو مرتب کنه
خودت هم یکی دوروز برو خونه مادرت که خدایی نکرده کارگره ناقل نباشه
یا از کسی کمک بگیر
دعاهای زایمان راحت از مفاتیح رو هم بنویس
حتما خانمی ممنون از وقتی ک گذاشتی برات ارزوی بهترینا رو دارم💓💓💓
قربونت عزیرم ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی