2777
2789
عنوان

بچه ها چطور خودم رنگ مو بزارم؟

82 بازدید | 16 پست

بچه ها یادم میدین؟ 

یه اکسیدان 9 درصد دارم 

ولی نمیدونم بدرد میخوره یا ن

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اندازه موهات چقدره؟

نمیخام کامل بزارم فقط جلو موهام

خدایا گناهانمو ببخش، امیدمو ب زندگی چن برابر کن، و ازت میخام هیچ وقت سایه شوهرمو از سرم کم نکنی، کمکم کن بتونم زن بهترینی باشم، هم برای شوهرم هم برای زندگیم🙏🙏

اکسیدان 9 درصد روشن میکنه؟ 

رنگ خریدی؟

نه، اخه تا حالا نرفتم رنگ بگیرم این اکسیدانم چن وقت پیش خریدم ولی نمیدونم چی ب چیه

اکسیدان تنها که بدرد نمیخوره

نه میدونم رنگم میخرم 

فقط نمیدونم چقد اکسیدان و رنگ مو قاطی کنم ک رنگ موهام روشن نشه

نه میدونم رنگم میخرم  فقط نمیدونم چقد اکسیدان و رنگ مو قاطی کنم ک رنگ موهام روشن نشه

اگه رنگ تیره بخری که روشن نمیشه عزیزم.رنگها درجه بندی دارن

تیکر اقدام جهت رسیدن به آرزوی دو نفره  
اگه رنگ تیره بخری که روشن نمیشه عزیزم.رنگها درجه بندی دارن

یعنی اکسیدان مال چی هس؟ کارش چیه کلا

نه میدونم رنگم میخرم  فقط نمیدونم چقد اکسیدان و رنگ مو قاطی کنم ک رنگ موهام روشن نشه

عزیزم اکسیدان واسه فعال کردنه رنگ هست 

حالا موهات ببین چقدر اگه میخای فقط جلوشو بزنی ۱ چهارم رنگ و با اکسیدان قاطی کن انقد اکسیدان بریز تا مثل ماست بشه نه شل نه سفت

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌