2777
2789
عنوان

روتین پوستی😌

| مشاهده متن کامل بحث + 2375 بازدید | 80 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از یکی شنیدم اب برنج خیلی برا مو خوبه امروز رفتم حموم زدم به سرم موهامو خوش حالت کرده ولی نمیدونم روی ریزش مو اثر داشته باشه یا ن

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...

من با این ماساژور دستیا خیلی حال میکنم احساس میکنم سرحال میاره پوستو

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
فیس واش .. تونر .. مرطوب کننده .. ابرسان ‌. دور چشم . ضد جوش‌. لایه بردار . ماسک . اسکراب  . می ...

هرروز؟

مارک هر کدوم رو میگین؟🙏🏻🙏🏻

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
بله خیلی اسمشونو شنیدم👌🏻😍 ولی اینا آبرسان هستن من مرطوب کننده هم نیاز دارم

لایسل همزمان هم مرطوب کنندس هم ابرسان اگه پوستت خیلی دهیدراته نیست جوابه

مرطوب کننده درمالیفت

یکم گرونن آخه

چند هستن؟

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
واقعا؟باعث جوش نمیشه؟

نه عزیزم مناسب پوست چربه 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده