2777
2789
عنوان

روتین پوستی😌

2375 بازدید | 80 پست

خانومای خوشگل نی نی سایت از چ محصولات پوستی برای روتین روزانه استفاده میکنید؟ و ممنون میشم ک بگید نوع پوستتون چیه؟!

من دنبال ی مرطوب کننده خوب برای پوست چرب میکردم شما چیو پیشنهاد میدید؟

ادرا میگن فوق العاده اس برای پوست چرب 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ادرا میگن فوق العاده اس برای پوست چرب 

واقعا؟باعث جوش نمیشه؟

خواهش میکنم هرکس رو دیدید بهش روحیه بدید،بگید اوضاع درست میشه،خاطره بامزه بگید به هم،باهم حرف بزنید.به دوستاتون زنگ بزنید بی دلیل بهشون چرت و پرت بگید،به هم کادو بدید،همدیگه رو خوشحال کنید...تا اطلاع ثانوی با کسی بد حرف نزنید،واقعا احتیاج داریم افسرده نباشیم،هممون با هم.

من پوستم مختلط هستش کرم مورات میزنم کرم لیفتش رو شبا قبل خواب هم سرم  ابرسان رولوشن دور چشم میزنم با ابرسان صورت و با این ماساژور دستیا میزنم که جذب بشن

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...
واتر ژل نوتروژینا و گارنیر 

سلام عزیزم من اینا رو ک دیروز بهم توصیه کردیو سفارش دادم واسم بیارن هم ژل نوتروژنا هم اسکراب 

از تمام دشواری‌هایی که آدم باید با آن روبرو شود، هیچ چیز به اندازه‌ی عمل ساده‌ی انتظار کشیدن، مجازات کننده نیست...