2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 62 پست
میدونم حق نداشته این کارا رو بکنه. ولی مردا اعتبارشون به شغلشونه. اون الان احساس خفت میکنه جلوی تو. ...

😭اون درکم نمیکنه ماه پیش مادرم فوت شد دوماه دیگ اساس کشی داریم اصن دنبال خونه نیس

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه همه اشتباه میکنن اما اینکه کی به خودشون میان مهمه گاهی خیلی دیر میشع

کمرم دردگرفته نگران بچمم😔

😭اون درکم نمیکنه ماه پیش مادرم فوت شد دوماه دیگ اساس کشی داریم اصن دنبال خونه نیس

تسلیت عرض میکنم. عزیزم الان شوهرت فقط به کار فکر میکنه. همراهش باش این روزا بگذره. سریع مهمونیو کنسل کن پولتون باید الکی مصرف نشه. انشاالله چند روز دیگه بیای بگی کار پیدا کرده

تسلیت عرض میکنم. عزیزم الان شوهرت فقط به کار فکر میکنه. همراهش باش این روزا بگذره. سریع مهمونیو کنسل ...

کازش ازیادم نمیره تاگازنخره باهاش حرف نمیزنم

🤔🤔🤔🤔راستش نفهمیدم  

میگم زنگ نزن بهتر

الان زنگ زد بهم،منم هنوز ناراحتم,مهربونم باهاش حرف نزدم،اونم با لهن بد میگه هنوز که داری ادا درمیاری بد حرف میزنی

گفت شب که اومدم مثل همیشه باشی

پررو

منم می‌دونم نمیتونم

میگم زنگ نزن بهتر الان زنگ زد بهم،منم هنوز ناراحتم,مهربونم باهاش حرف نزدم،اونم با لهن بد میگه هنوز ...

ای  حرصم میگیره امر و نهی میکنن 

واسه من دیشب زود اومدگفتم حتما حرفام تاثیر گذاشته مهربون شده بعد که کاره خودشو کرد شد همون آدم نفهمه خاک برسرش

ای  حرصم میگیره امر و نهی میکنن  واسه من دیشب زود اومدگفتم حتما حرفام تاثیر گذاشته مهربون ...

این امشب میخواد کارشوبکنه براهمین اصرار داره که مهربون شم اونم با دستور ن خواهش...

منم اخلاق گندی دارم ناراحت باشم نشون میدم