2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 62 پست
دلم واسه بچم کبابه تازه گفت اگه بخام بچه روهم میندازم

الهی بگردم الان میدونم خیلی حالت بده ولی ریلکس باش بخاطر بچه 

در هیچ صورت کار شوهرت درست نیست ولی اونم بیکار شده بچه توراهی داره اونم الان فشار زیادی روشه 

کاربری برای دونفره یکیمون مجرد یکیمون متاهل و دوتا جوجه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردی که بیکار شده اعصاب نداره. البته کتک زدن اونم زن حامله توجیه نداره. شما هم به بهانه کرونا مهمونی رو کنسل کن. این همه هزینه تو شرایط بیکاری نیاز نیست. یکم باید باهاش همراهی کنی

مردی که بیکار شده اعصاب نداره. البته کتک زدن اونم زن حامله توجیه نداره. شما هم به بهانه کرونا مهمونی ...

گازموشکست 😭مامانم خریده بودیادگارمادرم بود

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

الان اونم فکر کار از دست دادشه ناراحته ما زنا خیلی دیر درک میکنیم متاسفانه دیره اون موقع هم ولی بفکر گاز نباش هرکی پرسید بگو داشتم یه چیزی از توش بر می‌داشتم سنگین بود افتاد رو شیشه شکست به همین راحتی نمیخواد بزرگش کنی

چون گفتی کجایی زد تو دهنت؟

زنگش زدم جواب نمیداد۱۰بارزنگش زدم بعدش جواب دادگفت دستم نبوده گوشی گفتم کجایی گفت توماشینم اومدخونه گفت چرابدحرف زدی گفتم تدماشین بودی گوشیت دستت نبوده بعددیوونه شدگازوشکست وزدتودهنم😭

گازموشکست 😭مامانم خریده بودیادگارمادرم بود

میدونم حق نداشته این کارا رو بکنه. ولی مردا اعتبارشون به شغلشونه. اون الان احساس خفت میکنه جلوی تو. تویی که داری مادر میشی باید خیلی قوی باشی و سعی کنی به همراه پدر بچت از این مرحله عبور کنی

من اینقد تحمل کردم ولی خیلی جاهاش مقصر خودم بودم الان که متوجه شدم یکم دیره برا درست کردن ارتباط بین ...

😭حالم بده الهی بمیرم