2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا رد دادن منم پریشب الکی الکی دعوامون شد قهر کردیم 😒

دیونس تاگازوعوض نکنه باهاش حرف نمیزنم تازشم رفت بیرون گفت نمیام امشب

من درتاریخ 1403/12/16وزنم ۶۷کیلو شد🥰خدایاشکرت زیااااد😍

بیکارشده

اخی چه شرایط سختی 

انشالله زودتر بره سر کار و به آرامش برسید هر دو 

هر چند کارش در هر خال زشت بود 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

قوربونت برم غصه نخور. خیلی بهش گیر دادی عیبی نداره خداازش نگذره..

به حق الحسین                                                                                  اللهم العجل لولیّک الفرج                                                             ❤❤❤                                                                    دعای من                                                                       درروضها. اباعبدالله حسین علیه‌السلام                                                                                فقط ظهورامام زمانم 
وای خدااا چرا بعضیا فقط میزنن چطور دلشون میاد اونم زن حامله رو😭😭😭😭

دلم واسه بچم کبابه تازه گفت اگه بخام بچه روهم میندازم

دیونس تاگازوعوض نکنه باهاش حرف نمیزنم تازشم رفت بیرون گفت نمیام امشب

اگه تا شب نیومد بهش پیام بده بگو نفسم بالا نمیاد ،دور از جون بچت بگو از وقتی زدن بگو تکون نمیخوره .بگو پهلوم تیر میکشد تا بترسه نکبت دیگه نزنت.بگو اگه خودت نمیای زنگ بزن برا م اورژانس

اگه تا شب نیومد بهش پیام بده بگو نفسم بالا نمیاد ،دور از جون بچت بگو از وقتی زدن بگو تکون نمیخوره .ب ...

وایی مادرم ماه پیش فوت شد پدرمم بچه بودم 😔بچه یتیم گیراورده