2777
2789
عنوان

تا حالا براتون پیش اومده که...

120 بازدید | 6 پست

یه ادمی از قصد و برای رسیدن به اهداف مسخرش دیگران رو با شما دشمن کنه و تو گوششون بخونه که شما بد هستین و خودش خوبه و همه ی اون ادما رو بکشه سمت خودش تا شما رو در مورد موضوعی مقصر نشون بده در حالی که شما واقعا بی گناه باشین؟

براتون پیش اومده؟ اخرش حقیقت برای همه آشکار و اون آدم رسوا شد؟ تقاص کاراشو پس داد؟

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟

نه والا ندیدیم تقاص پس بدن خوش و خرم ترم دارن میگردن😒😯

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذر  زمان  خیلی چیزها  رو مشخص می کنه

گذشته از اینکه  رفتارهای خودمون و عملکرد گذشته مون هم  بی تاثیر نیست  در  ذهنیت آدمها  نسبت به ما

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
گذر  زمان  خیلی چیزها  رو مشخص می کنه گذشته از اینکه  رفتارهای خودمون و عملکرد ...

ذهنیت گذشته هم بله بی تاثیر نیست ولی اگه اونا دیگه با شما ارتباط نداشته باشن و فقط یکطرفه حرفای اون ادم پلید رو بشنون خب بعد گذشت یه مدت به سمت اون ادم سوق پیدا میکنن چون حرفای طرف مقابل رو که نمیشنون

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
ذهنیت گذشته هم بله بی تاثیر نیست ولی اگه اونا دیگه با شما ارتباط نداشته باشن و فقط یکطرفه حرفای اون ...

حرف های شما رو  شاید  نشنون

اما  در اثر تعامل  با اون  فرد  ،  به یه شناخت نسبی  از  رفتار و شخصیت شون میرسن  و همین کافیِ  که  نگاه واقع بینانه تری  نسبت به صحبت های قبلیِ  اون آدم  پیدا کنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
حرف های شما رو  شاید  نشنون اما  در اثر تعامل  با اون  فرد  ،  ب ...

اما چه فایده وقتی چشماشون انقدر کور شده که تا حقیقت خیلی فاصله دارن