2777
2789

منم تا حرکتاشو حس نکردم نمیتونستم باهاش حرف بزنم.الان تکون میخوره اشکم درمیاد از ذوق و همش قربون صدقش میرم میگم بدنیا اومدی فلان جا میبرمت اعضای فامیلو بهش معرفی میکنم میگم چند تا دختر خاله و دختر عمو و... داره میگم چقدر منتظر دیدنشیم.از پدر بزرگ مادربزرگش میگم و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با دخترم خیلی حرف میزدم 

ولی الان برسم کارا خونه رو انجام بدم 

وقتی هم محکم لگد میزنه یا میچرخه میگم مامان ترو خدا اروم تر از اونجایی که بچه ها حرف گوش میدن میگه باشه محکم تر از قبل حرکت میکنه ☹️

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
🤣🤣🤣😂😂

بخدا پدرم در اومده با درد لگداش 

بهش میگم فقط منتظرم دنیا بیای یه گاز محکم از رونت بگیرم 😂

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘