2777
2789
عنوان

خرید عید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 54 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وااای عاشق راهنمایی ام منم از اونجا از یه پیرمردی خرید کردم لباسای عااالی قیمتهای عالی من ۸۰ گرفتم ی ...

من دوهفته پیش مشهد بودم

از پاساژ اسمان دو تا تاپ خوشگل خریدم جنسشونم نخ پنبه ست

دونه 40

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
نمیدونم این پیرمرده مغازش اسمش چی بود والا تاپم خیلی جنسش خوبه خیلی هم نازه خودم وقتی دیدم میخواستم ...

خب قطعا پنبه نیست ک گلم. مبارکتون باشه. سلیقه ها متفاوته، مثلا شما برح سلمان طبق اول ی مغازه هس فقط راحتی ست داره زیر 200نمیشه ی تیشرت شلوار اصلا. ولی پنبه جنسش. اما خب خیلی جاها جنسش مواده

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
پیجشونو میدی  والا من هر جایی ک مرکز خریده رفتم این قیمتاست مانتو که دیگه هنوز نیومده اونایی ک ...

اینه عزیزم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
اینه عزیزم

مرسی. مشکلی که پیجایه اینستا دارن اینه ک اصلا کیفیتلشونو نمیتونی ببینی وقتی میارن میخوره تو ذوقت اصلا با خوده عکس جنسش فرق میکنه مثلا یااینکه تا توتن نپوشی معلوم نمیشه لباس ثهت میاد یانه 

خیلیاشونم که کلاهبردارن و نمیارن اصلا

VK⟭⟬OT⁷
همیشه بیرونم هر روزززز از قیمتا هم خبر دارم  نمیگم بیرون گل وبلبه گرون نیست هست ولی این قیمتا ...

اوم. ما عیدا کلا میریم خونه بابابزرگمینا عموهام وپسر عمو دختر عمو اینا هست گفتم یکی دوتا شومیز بگیرم بپوشم اونجا توخونه اصلا قیمتا رودیدم موندم بلیز یکم شیک مثلا ۲۰۰ تومن شومیز از۲۵۰ شروع میشه اصلا دوتا بخوای بگیری کلی میشن واقعا دوتا لباس اخه آخه چخبره اینهمه هزینه کنی .این مغازه داراام که نزدیکه عید کلی میکشن روقیمت 

پارسال ی مانتو میخاستم بردارم براعید۱۹۸ تومن بود نشد برنداشتمش امسال گفتم رو دلم مونده همونو بگیرم کلی کشیدن روش ۲۰۰خورده ای کردنش🤦🏻🤦🏻🤦🏻

VK⟭⟬OT⁷
مرسی. مشکلی که پیجایه اینستا دارن اینه ک اصلا کیفیتلشونو نمیتونی ببینی وقتی میارن میخوره تو ذوقت اصل ...

عزیزم لصلا اینستا رو پیشنهاد نمیدم ولی فکر میکنم  میتونی با قیمت مناسب تر هم پیدا کنی البته من تهران نیستم ولی خب واقعا این قینتهایی که میگی هم خیلی زیاده 

میرقصانم زندگی را به سازم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز