2777
2789
عنوان

خرید عید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 54 پست
والا شومیز ۳۰۰ نیستا الان تو مزون ها هم که تو اینستا میزارن فوقش ۲۰۰ ه . لطفا پول اجاره مغازه ی مردم ...

نه والا بالا شهر نمیرم من همین جمهوری و چهار راه کوکا و اینا که تو منطقه وسط شهره قیمت اینه کلا جاهایه دیگه ام ک رفتم همینه شومیزا ۲۵۰ پایین تر نیستن به اینستا ام که اعتماد نمیشه کرد تا نپوشی ام نمیشه دید لباس چطوره

VK⟭⟬OT⁷
کی گفته شومیز خونگی ۳۰۰؟من چند روز پیش دو تا خریدم واسه مهمونی یکی ۲۴۸ یکی ۲۶۸ . شومیز حریر شیک نه ا ...

والا منم همینو میگم بعضی ها فقط میخوان جو و بد کنن و بگن گرونه گرونه 

میرقصانم زندگی را به سازم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شومیز 300؟!

یه پیج اینستا دارم انواع و اقسام شومیز دارم

یکی هم همین جدیدا پست کرد 140

از کجاها خرید میکنید آخه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
کی گفته شومیز خونگی ۳۰۰؟من چند روز پیش دو تا خریدم واسه مهمونی یکی ۲۴۸ یکی ۲۶۸ . شومیز حریر شیک نه ا ...

دیگه ۲۶۰ با ۳۰۰ چقد فرق داره عشقم😂😂💔

VK⟭⟬OT⁷
منم مشهدم والا همین هفته دوبار تیشرت خریدم پنبه، هرکدوم 100تومن. گرونترشم بود. راهنمایی. 

وااای عاشق راهنمایی ام منم از اونجا از یه پیرمردی خرید کردم لباسای عااالی قیمتهای عالی من ۸۰ گرفتم یه تاپ خشگل هم برا باشگاه گرفتم همه عاشقش شدن ۴۰ تومن 😁😁😁😁

خونه که منظور مهمونی چیزی میاد وگرنه شومیزو براخونه نمیپوشیم که 

VK⟭⟬OT⁷
وااای عاشق راهنمایی ام منم از اونجا از یه پیرمردی خرید کردم لباسای عااالی قیمتهای عالی من ۸۰ گرفتم ی ...

من هارمونی خرید میکنم. دیگه تاپ 40ندیدم اصلا این مدت. البته خب من جنس برام مهمه. نمیخوام با دوبار شستن بد رنگ بشه کدر بشه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
دقیقاااا نی نی سایت کلاس میزارن بنظرم یعنی ما خیلی پولداریم ک گرون میخریم 

من اصلا این رو کلاس برداشت نمیکنم حس میکنم خیلی ساده لوحن اینجوری جنس گرون راحت میندازن بهشون! 

کسی که مارک میخره و میپوشه که سر قیمت چونه نمیزنه یا تعجب نمیکنه چون هر جای دیگه هم بره اون مارک قیمتش همونه

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
شومیز 300؟! یه پیج اینستا دارم انواع و اقسام شومیز دارم یکی هم همین جدیدا پست کرد 140 از کجاها خر ...

پیجشونو میدی 

والا من هر جایی ک مرکز خریده رفتم این قیمتاست مانتو که دیگه هنوز نیومده اونایی ک از پارسال مونده رو زدن ۳۵۰اینا دهنم کف کرد تا پارسال ۱۵۰بیشتر ب مانتو نمیدادیم🥴🥴

VK⟭⟬OT⁷
من هارمونی خرید میکنم. دیگه تاپ 40ندیدم اصلا این مدت. البته خب من جنس برام مهمه. نمیخوام با دوبار شس ...

نمیدونم این پیرمرده مغازش اسمش چی بود والا تاپم خیلی جنسش خوبه خیلی هم نازه خودم وقتی دیدم میخواستم همه ی رنگاشو بخرم بعد اومدم باشگاه همه میگفتن وای چقدر نازه جنسشم بد نبود  این دفعه برم همه ی رنگاشو میخرم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز