2777
2789
عنوان

خرید عید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 54 پست
اوم. ما عیدا کلا میریم خونه بابابزرگمینا عموهام وپسر عمو دختر عمو اینا هست گفتم یکی دوتا شومیز بگیرم ...

عزیزم برو عبدل اباد کوچه ی گل اذین قیمت شومیز هاش ۱۶۸ تومنه اینستا هم پبجش هست واست گذاشتم 

میرقصانم زندگی را به سازم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاااا نی نی سایت کلاس میزارن بنظرم یعنی ما خیلی پولداریم ک گرون میخریم 

عشقم ببین من از سه راه جمهوری یه شومیز خریدم حریر هم نیس از این نخی سبک ها حالت پیراهن داره ۲۴۵ 

مانتو ۴۶۰ و....

میرسد غم های بی پایان به پایان غم مخور
عشقم ببین من از سه راه جمهوری یه شومیز خریدم حریر هم نیس از این نخی سبک ها حالت پیراهن داره ۲۴۵  ...

عزیزم من یه شومیز خوشگل دیدم 145 امروز میخوام برم بخرم مانتو هم 136تومن کرپ حنس خوب مشکی و ساده اگه مشهد بودی ادرس میدادم 

💔 .🖤

عزیزم من یه شومیز خوشگل دیدم 145 امروز میخوام برم بخرم مانتو هم 136تومن کرپ حنس خوب مشکی و ساده اگه ...

کرپ حریر ارزونه دیگ همه جا حراجی زدن من حریر زیاد دارم 

پس چرا شومیز که کرپ حریر گرونترش 180تومنه 

مانتو ژاکارد گرونه .ترند های سال همیشه گرونترن گلم .یه سر بیا تهران .جاهای گرون نه وسط شهرا سلسبیل و سه راه جمهوری و پیروزی قیمتا رو ببین .حالا برو بالا شهر مانتویی ک ۴۰۰ خریدی رو زیر ۸۰۰نمیدن

مانتو ژاکارد گرونه .ترند های سال همیشه گرونترن گلم .یه سر بیا تهران .جاهای گرون نه وسط شهرا سلسبیل و ...

عزیزم طبیعتا مشخصه بالاشهر بخاطر درامد یا اجاره مغازه گرونتره والا من نه بالاشهر هستم نه پایین شهر دیروز دوتا شومیز خریدم دوتاش شد 300 قیمت پایینتر هم داشتن ولی من ازاینا خوشم اومد.

خب هر کسی به اندازه جیبیش خرج میکنه...یکی داره براش مهم نیست چه قیمتی باشه.یکی بر حسب جیببش خرج میکنه ..

من یه بارونی خریدم 380 دوستم میگفت دقیق این همین تو پروما 800بود بیشتر سود میکشن تو اجناس و کرایه مغازه مشخصه گرونتره ..

💔 .🖤