2777
2789
عنوان

راهنمایی....

59 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ...من 19 سالمه امسال کنکور دارم درسامم خیلی خوبه...و حدود یه سالی میشه با کسی هستم ...خانوادم مذهبی نیستن ولی با اینجور چیزا به شدت مخالفن حتی در حد چت چه برسه به ملاقات...دیروز این بنده ی خدا اومده بود بهم هدیه بده دم خونمون ...که بابام اومد و من مجبور شدم قاییمش کنم ..متوجه شد بابام و به روم نیاورد و به مامانم زنگ زد مامانمم اومد و به بابام گفت بره بیرون ...و مامانم اون بنده ی خدا رو دید و یه جوری که بابام نفهمه فرستادش بره ...امروز که بابام که مامانمو برد سرکار و اومد خونه گفت مامان برای چی گریه میکرده و چیکار کردی و خب چون نمیخواست به روم بیاره میخواست خودم بگم منم نگفتم رفت چاقو اورد و روی گردنم میکشید و یه ذره خونی شد گردنم و کلی توی صورتم مشت زد و چشمام کبود شده و خیلی نگران درسمم چون اون بنده ی خدا اصلا فکرمو درگیر نمیکرد و من همش مشغول درس بودم و این قضیه شد اش نخورده و دهن سوخته ...حالا نمیدونم برم با مشاور تحصیلیم درمیون بزارم یا نه چون اول ابروی خودم میره و موقعیتمم اصلا الان اوکی نیست واسه ی درس خوندن راهنماییم کنید بگین چیکار کنم

چه خانواده باحالی حرف نمیزنین چاقو میکشین؟😐

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه جورایی مشابه تو بودم البته مادرم یه چیزایی میدونست ولی خودم مخالف بودم :/ یه مدت بیخیالش شو ...

دیگه بی اعتماد تر از این؟ مامانم گریه میکنه سر این موضوع

رابطه ای که بدون پشتوانه خانواده باشه به درد نمی خوره چون آدم به اونا احتیاج داره واسه کاراش .اگر خدایی نکرده رابطه بهم بخوره این جوری نه پشتوانه خانواده هست و نه عشق .پس به حرف خانواده گوش کن اون ها صلاح آدم رو می خوان😊

چه خانواده باحالی حرف نمیزنین چاقو میکشین؟😐

اول به روش نیاورد تو دلم گفتم آخی جه بابای مهربونی😅😅

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

همش تقصیر اون بنده ی خداست

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

بیخیال پسره شو بشین درستو بخون تازه با اون بنده خدا لج کردن من تجربه کردم که اینو بهت میگم

درست چطوره؟اگه خوبه و میدونی کنکور یه چیز خوب قبول میشی تا اون موقع صبر کن تا میری دانشگاه

بع نظرم اشتباه کردی دوست شدی دوستی دختر و پسر اصلا به درد نمیخوره مخصوصا شما که تو مقطع حساس کنکور و ...هستید .باهاش قطع ارتباط کن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿