من ۱۲ روزه ivf کردم سه روز دیگه باید از بدم دعا کن مثبت باشم
فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹
من ۴ساله ازدواج کردم تا خواستم اقدام کنم واسم بدترین اتفاق افتاد ۲سال مریض شدم حالا ک خوب شدم گوشم پر شده از اینکه مریضه و بچه دار نمیشه😔نزدیک یه سال میشع ک خوبم و تو اقدامم
آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼
الهی بگردم.عیب نداره .خواهر شوهر من دوسال اقدام بود باردار نمیشد سالمم بود...باردار ک شد اولیو بعد چ ...
قربون خدا برم .نمیبینه من دلم از این حرفا شکسته؟ بقول یه خانومی گدای سرکوچه هرروز یدونه بچه میاره نون شبشم نداره اونوقت یکی از ته دل میخواد همه شرایطشو داره خدا بهش یدونه ام نمیده
آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼
قربون خدا برم .نمیبینه من دلم از این حرفا شکسته؟ بقول یه خانومی گدای سرکوچه هرروز یدونه بچه میاره نو ...
حرف بقیرو ببخشیدا به کتف چپتم نگیر.بخدا ارزش نداره خودتو بخاطرش ناراحت کنی.ادم زوری نباید چیزیو بخواد.نمیدونم مصلحت این قضیه چیه ک ب یسریا زود میده ب یسریا ناخواسته ب یسریا دیرمیده ولی سعی میکنم هیچوقت ب این چیزا فکرنکنم گ تهش خدایی نکرده به کفرکردن برسه.ادم میمونه چی بگه
من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
واقعا جوابی حرفت ندارم درکت میکنم چی میگی ولی تواینجور مسائل نمیشه هیچجوره جای طرف بود.واقعا اگر جات بودم شاید صبرم از تو کمتر بود خدا بهت صبر بده و ب زودی زود طعم مادرشدنو بچشی ب حق همین روز عزیز خدارو قسم بده به امام باقر ک روز تولدش تورو خوشحال کنه
من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤