2777
2789
عنوان

باردارا بیاید

55 بازدید | 15 پست

من هفته ۱۶ هستم

از دیشبه یه حسی تو شکمم دارم بجز نفخ ینی نفخ نیست.نفخ ک میکنم یجور دیگم.این واقعا انگار تکون خوردنشه مثل حباب میترکه مثل ماهی لیز میخوره.ینی واقعا حرکتشه؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیززرم خود خودشه😘 مبارکت باشه

وااای چ حس خوبی😁😁

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
آره عزیزم ممکنه از ۱۶ تا ۲۲ دیگه حرکاتش شروع میشه

مرسیییی

وااای چ حس خوبی😁😁

الهیییی

توروخدا بارداری برای منم دعا کن

من ۱۲ روزه ivf کردم سه روز دیگه باید از بدم دعا کن مثبت باشم

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

الهیییی توروخدا بارداری برای منم دعا کن من ۱۲ روزه ivf کردم سه روز دیگه باید از بدم دعا کن مثبت با ...

انشاالله ک مثبته عزیزم

وای چ حسییییه🥺😍بارداری لطفااااا منو دعااا کن این ماه باردار باشم دیگه😭

انشاالله بارداری.مگ چن ماهه اقدامی؟

انشاالله بارداری.مگ چن ماهه اقدامی؟

من ۴ساله ازدواج کردم تا خواستم اقدام کنم واسم بدترین اتفاق افتاد ۲سال مریض شدم حالا ک خوب شدم گوشم پر شده از اینکه مریضه و بچه دار نمیشه😔نزدیک یه سال میشع ک خوبم و تو اقدامم

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 
من ۴ساله ازدواج کردم تا خواستم اقدام کنم واسم بدترین اتفاق افتاد ۲سال مریض شدم حالا ک خوب شدم گوشم پ ...

الهی بگردم.عیب نداره .خواهر شوهر من دوسال اقدام بود باردار نمیشد سالمم بود...باردار ک شد اولیو بعد چند سال دومیو ناخواسته باردار شد.کار خداست دیگ 

الهی بگردم.عیب نداره .خواهر شوهر من دوسال اقدام بود باردار نمیشد سالمم بود...باردار ک شد اولیو بعد چ ...

قربون خدا برم .نمیبینه من دلم از این حرفا شکسته؟ بقول یه خانومی گدای سرکوچه هرروز یدونه بچه میاره نون شبشم نداره اونوقت یکی از ته دل میخواد همه شرایطشو داره خدا بهش یدونه ام نمیده

قربون خدا برم .نمیبینه من دلم از این حرفا شکسته؟ بقول یه خانومی گدای سرکوچه هرروز یدونه بچه میاره نو ...

حرف بقیرو ببخشیدا به کتف چپتم نگیر.بخدا ارزش نداره خودتو بخاطرش ناراحت کنی.ادم زوری نباید چیزیو بخواد.نمیدونم مصلحت این قضیه چیه ک ب یسریا زود میده ب یسریا ناخواسته ب یسریا دیرمیده ولی سعی میکنم هیچوقت ب این چیزا فکرنکنم گ تهش خدایی نکرده به کفرکردن برسه.ادم میمونه چی بگه

حرف بقیرو ببخشیدا به کتف چپتم نگیر.بخدا ارزش نداره خودتو بخاطرش ناراحت کنی.ادم زوری نباید چیزیو بخوا ...

کفر که کفر نمیگم ولی بی عدالیته یکم ...

کفر که کفر نمیگم ولی بی عدالیته یکم ...

واقعا جوابی حرفت ندارم درکت میکنم چی میگی ولی تواینجور مسائل نمیشه هیچجوره جای طرف بود.واقعا اگر جات بودم شاید صبرم از تو کمتر بود خدا بهت صبر بده و ب زودی زود طعم مادرشدنو بچشی ب حق همین روز عزیز خدارو قسم بده به امام باقر ک روز تولدش تورو خوشحال کنه