2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چند ماه اخیر نامنظم شده بود ، یک ماه ده روز جلو افتاد ، ماه قبل ده روز عقب افتاد ، الانم ده روزه ...

ده روز گذشته و انقدر کمرنگه؟🤔

لقاح دیر انجام شده حتما

ان شاء الله بارداری و به سلامتی بغل بگیریش

برای منم دعا کن من ivf کردم سه روز دیگه هم قراره آز بدم

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

هاله خیلی کمرنگه چند روز مونده به موعدت؟

نامنظم شده این چند ماه اخیر ،یکبار ده روز جلو افتاد یکبار ده روز عقب ، الانم ده روز عقب افتاده هرچند دقیق نمیشه گف چون کلا قاطی شده 

خدایا شکرت💜
عزیزم مبارک باشه😍 خوش به حالت.  تو رو خدا دعا کن منم حامله شم. اسمم فاطمه س.

مرسی عزیزم😍 انشاالله ب زودی دامن تو و همه منتظرا سبز شه 😍😍 واسه منم قطعی نیس ، دعا کن ازمایشم مثبت شه

خدایا شکرت💜
لک لانه گزینی دیدم خوشحااال امروز پری شدم همش گریه میکنمممم بی بی چک زدم پریروز یه ساعت بعدش حاله اف ...

نگران نباش عزیزم ، انشاالله به وقتش خدا بهت یک خوشگلشو میده ، امیدت به خدا باشه ❤🌼

خدایا شکرت💜