برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹
اگه ميخواي تكرار كن ببين چقد بالا ميره. من اون روزي كه هاله افتاد آز ندادم اصلا باور نكردم😅 چند روز بعدش كه پررنگ شد آز دادم ٨٨٠ بود. به نظرم برا تو هم ميره بالا
اگه ميخواي تكرار كن ببين چقد بالا ميره. من اون روزي كه هاله افتاد آز ندادم اصلا باور نكردم😅 چند روز ...
انشاالله عزیزم ، امیدم به خداس ، من پارسال دی دوقلو باردار شدم با بتای خیلیییی بالا ک ب محض اینکه ادرار ریختم رو بیبی چک دوتا خط پررررررررنگ افتاد ، بتام خیلی بالا بود اما نموندن واسم ، مطمئنم تا خدا نخواد نمیشه ، پس نینیمو میسپارم به خودش، بتا و این چیزا هم حرفه ، انشاالله دوتامون نینی هامونو سالم بغل بگیریم 😍😍😘
انشاالله عزیزم ، امیدم به خداس ، من پارسال دی دوقلو باردار شدم با بتای خیلیییی بالا ک ب محض اینکه اد ...
آره منم ميگم خودش ميده خودش هم نگهدارش باشه ان شاالله. ان شاالله همه ي باردارا ني ني شون سلامت بياد بغلشون و همه ي منتظرا زودي با خبر بارداري شون بيان.آمين😍