2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 27 پست
ده روز گذشته و انقدر کمرنگه؟🤔 لقاح دیر انجام شده حتما ان شاء الله بارداری و به سلامتی بغل بگیریش ...

نمیدونم بخدا ، خودمم توش موندم ، امیدم به خداس ، هرچی صلاحه همون بشه 🌼 انشاالله که مامان شدی عزیزم 😘

خدایا شکرت💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم بخدا ، خودمم توش موندم ، امیدم به خداس ، هرچی صلاحه همون بشه 🌼 انشاالله که مامان شدی عزیزم ...

🤲😍

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای امیدواری خانومای اینجا میگم: من دختر اولمو با آی وی اف باردار شدم تو تاپیکام هست [اولین ای وی افم مثبت شد ]. اما دختر دومم بعد از دوتا انتقال منفی و یه سقط، طبیعی باردار شدم.....ناامید نشین ،تلاش کنید مطمئن باشین تو بهترین زمان خدا معجزشو بهتون نشون میده🥹

پس آزمایش بده  انشاالله که بارداری😍

انشاالله....🙏🙏🙏🙏صبح ازمایش دادم 😍 خیلی محتاج دعا هستم عزیزم ، تو که نینی داری واسم دعا کن 😘 

انشاالله نینیت سالم بیاد بغلت 😍🌼🙏

خدایا شکرت💜
عزیزم بتا 121 بود ، خیلی کم نیس؟؟ چکار کنم؟؟

اگه ميخواي تكرار كن ببين چقد بالا ميره. من اون روزي كه هاله افتاد آز ندادم اصلا باور نكردم😅 چند روز بعدش كه پررنگ شد آز دادم ٨٨٠ بود. به نظرم برا تو هم ميره بالا

الحمدلله حمداً كثيراً...
اگه ميخواي تكرار كن ببين چقد بالا ميره. من اون روزي كه هاله افتاد آز ندادم اصلا باور نكردم😅 چند روز ...

انشاالله عزیزم ، امیدم به خداس ، من پارسال دی دوقلو باردار شدم با بتای خیلیییی بالا ک ب محض اینکه ادرار ریختم رو بیبی چک دوتا خط پررررررررنگ افتاد ، بتام خیلی بالا بود اما نموندن واسم ، مطمئنم تا خدا نخواد نمیشه ، پس نینیمو میسپارم به خودش، بتا و این چیزا هم حرفه ، انشاالله دوتامون نینی هامونو سالم بغل بگیریم 😍😍😘

خدایا شکرت💜
انشاالله عزیزم ، امیدم به خداس ، من پارسال دی دوقلو باردار شدم با بتای خیلیییی بالا ک ب محض اینکه اد ...

آره منم ميگم خودش ميده خودش هم نگهدارش باشه ان شاالله. ان شاالله همه ي باردارا ني ني شون سلامت بياد بغلشون و همه ي منتظرا زودي با خبر بارداري شون بيان.آمين😍

الحمدلله حمداً كثيراً...