2777
2789

هاله دارع مامانی جوووونش

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هاله میبینم انشالله هرچی صلاحه بشه

انشاالله عزیزم ، ممنونم ، امروز ازمایش تیتر بتا دادم ، میترسم کم باشه بتا یا بگه دوباره تکرار کن ،چون هاله خیلی کمرنگه

خدایا شکرت💜
😍😍😍😭 الهی ک اومده باشه تو دلم ... اینم هس ، بعضی روزا پررنگتره بعضی روزا خیلیییی کمرنگه 😭 htt ...

بابا اینامثبت خودم همینجوری حامله بود....واس امضام دعام کن.بفکر ی سوپرایزقشنگ باش واس اقات

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
مرسی عزیزم 😘❤ امروز رفتم ازمایش ،توکل بر خدا 🌼

یکم صبر میکردی هاله پررنگتر میشد بعد میرفتی بهتر بود ولی اشکال نداره به هر حال ان شاءالله که هر چی صلاحته همون بشه💓💓🌹

هاله داره عزیزم  مبارکه  من با بی بی چک منفی باردار بودم  همیشه امیدت به خدا باشه

مرسی عزیزم بابت انرژی مثبتت 😍😍 انشاالله نینیتو سالم بغل بگیری ، امروز رفتم ازمایش دادم ، میترسم بگه کمه یا دوباره تکرار کن ، شما چندم موعدت بیبی چک منفی بود ؟ بتاتون چند بود؟

خدایا شکرت💜
مرسی عزیزم بابت انرژی مثبتت 😍😍 انشاالله نینیتو سالم بغل بگیری ، امروز رفتم ازمایش دادم ، میترسم بگ ...

ده روز بعد از موعدم بی بی منفی بود بتا 1241 بود 

نترس گلم انشالا که مثبت میشه امیدت به خدا باشه 

عضو گروه 🌻رز زرد🌻 وزن فعلی 62 وزن هدف 55