2789

هاله دارع مامانی جوووونش

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من هاله میبینم انشالله هرچی صلاحه بشه

انشاالله عزیزم ، ممنونم ، امروز ازمایش تیتر بتا دادم ، میترسم کم باشه بتا یا بگه دوباره تکرار کن ،چون هاله خیلی کمرنگه

خدایا شکرت💜
😍😍😍😭 الهی ک اومده باشه تو دلم ... اینم هس ، بعضی روزا پررنگتره بعضی روزا خیلیییی کمرنگه 😭 htt ...

بابا اینامثبت خودم همینجوری حامله بود....واس امضام دعام کن.بفکر ی سوپرایزقشنگ باش واس اقات

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
مرسی عزیزم 😘❤ امروز رفتم ازمایش ،توکل بر خدا 🌼

یکم صبر میکردی هاله پررنگتر میشد بعد میرفتی بهتر بود ولی اشکال نداره به هر حال ان شاءالله که هر چی صلاحته همون بشه💓💓🌹

هاله داره عزیزم  مبارکه  من با بی بی چک منفی باردار بودم  همیشه امیدت به خدا باشه

مرسی عزیزم بابت انرژی مثبتت 😍😍 انشاالله نینیتو سالم بغل بگیری ، امروز رفتم ازمایش دادم ، میترسم بگه کمه یا دوباره تکرار کن ، شما چندم موعدت بیبی چک منفی بود ؟ بتاتون چند بود؟

خدایا شکرت💜
مرسی عزیزم بابت انرژی مثبتت 😍😍 انشاالله نینیتو سالم بغل بگیری ، امروز رفتم ازمایش دادم ، میترسم بگ ...

ده روز بعد از موعدم بی بی منفی بود بتا 1241 بود 

نترس گلم انشالا که مثبت میشه امیدت به خدا باشه 

عضو گروه 🌻رز زرد🌻 وزن فعلی 62 وزن هدف 55