2777
2789
عنوان

بیاین بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 21 پست
بابا اینامثبت خودم همینجوری حامله بود....واس امضام دعام کن.بفکر ی سوپرایزقشنگ باش واس اقات

انشاالله ماله منم مثبته و نینیم تو دلمه 😍😍😍

عزیزم 😢😢😢 بابا امضات خیلی ناراحت شدم ، انشاالله که گره های زندگیت باز شه ... 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد🌼

خدایا شکرت💜
ده روز بعد از موعدم بی بی منفی بود بتا 1241 بود  نترس گلم انشالا که مثبت میشه امیدت به خدا باش ...

واااای 😍 انشاالله که نینیم تو دلمه قربونش برم ، امیدم فقط و فقط ب خداست ❤❤

مرسی بابت انرژی مثبتت عزیزم😘😘😘

خدایا شکرت💜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاالله ماله منم مثبته و نینیم تو دلمه 😍😍😍 عزیزم 😢😢😢 بابا امضات خیلی ناراحت شدم ، انشاالله ک ...

اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم

اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم

اینم واس تو کنجدتودلت بهش بگوخاله گیسومنتظرش😍

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
یکم صبر میکردی هاله پررنگتر میشد بعد میرفتی بهتر بود ولی اشکال نداره به هر حال ان شاءالله که هر چی ص ...

اخه پررنگتر نشد ، الان یک هفتس ، در حد خیلی کم پررنگ یا کمرنگ شد اما خیلی جون نگرفت ، منم گفتم برم ازمایش بدم که چه باردار باشم چه نباشم تحت نظر دکتر باشم ببینه مشکل کجاس 

پناه بر خدا ❤

خدایا شکرت💜
اَللّهُــمَّ صَّــلِی عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم اَللّهُــمَّ ...

عزیزدلم 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 

مرسییییی مهربونم 😘😘😘😘😘 

انشاالله خدا به حق دل مهربونت مشکلاتتو حل کنه 😘😘😘

خدایا شکرت💜