2777
2789
عنوان

من دیگه رد دادم🤯🤯

143 بازدید | 13 پست

شوهرم مرد ایده آل هست زندگیمونو میکنیم کاری به کار کسی نداریم حالا جاریم هی داره شوهرمو تعریف میکنه بهش اس میده از من بهش بد میگه جلو مادر شوهرم و خود شوهرم میگه مهدی خیلی خوبه شوهر من خیلی افتضاح از اون طرفم زن داداشم داداشم و دیونه کرده هی بهش میگه شوهر خواهرت ببین یاد بگیر خیلی مرد خوبیه دیگه نمیشه رفت خونه مادری زن داداشم اینا مامانش از شوهر من تعریف میکنه خواهراش از شوهرم تعریف میکنن حالا اونا به جهنم یه دوست بی شعور هم دارم هروقت شوهرم از سرکار میاد ساعت ۳ ظهر هی بهم زنگ میزنه هزار بارم بهش گفتم وقتی شوهرم میاد بهم زنگ نزن هی فقط وقتی بهم زنگ میزنه از شوهرم تعریف میکنه از قیافش و اخلاقش و شغلش آخه دیگه من دیونه شدم یعنی چی اینجور حرفا مگه من میتونم بگم بردارشوهرم خیلی خوبه فلان همونجا منو میکشن جای هم خوب چیزیه والا

در این دنیا انسانم آرزوست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم جواب دوستتو نده بگو گوشیم سایلنت بود نذار زندگیت بپاشه از هم   از این  بار هم جایی ک ...

ممنون عزیزم همینجوری داره سکته میکنه روزگار مادرشوهرم از دست جاریم سیاه میگه پسر خوشگل و خوش اخلاقتو تقدیم کردی به خواهرزادت 

در این دنیا انسانم آرزوست❤
ممنون عزیزم همینجوری داره سکته میکنه روزگار مادرشوهرم از دست جاریم سیاه میگه پسر خوشگل و خوش اخلاقتو ...

وایی چقدر حسوده همش اسپند دود کن   انشالله خدا ب راه راست هدایتش کنه

ممنون عزیزم همینجوری داره سکته میکنه روزگار مادرشوهرم از دست جاریم سیاه میگه پسر خوشگل و خوش اخلاقتو ...

بگو خودم خوبم ک شوهرمم خوبه. تو‌هم خوب باشی شوهرت طلا میشه

قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز