2777
2789
عنوان

خستم

63 بازدید | 14 پست

دیگه خسته شدم از خودم...همیشه دلگیرم همیشه ناراحتم

...خیلی به بقیه اهمیت میدم که یوقت ناراحت نشن و همیشه سعی می کنم تو روزای بد پیششون باشم ولی من وقتی حالم بده هیچ کی نمی فهمه...از خودم خسته شدم‌‌..همه اش دلم می خواد بی دلیل بشینیم گریه کنم..خیلی از این حالم ناراحتم..همیشه بی حوصله ام...بعضی وقت ها از ترس از دست دادن عزیزام و نکنه براشون اتفاقی بیافته میشینم گریه می کنم و غصه می خورم...ولی دست خودم نیست باهاشون بد رفتاری هم می کنم ولی زود پشیمون میشم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشیدک اینومیگم ولی فک میکنم شمایه کوچولوافسرده شدین وشادی درزندگیتون کم شده 

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙
ببخشیدک اینومیگم ولی فک میکنم شمایه کوچولوافسرده شدین وشادی درزندگیتون کم شده 

نه عزیزم

اره منم حس میکنم...سردرگمم بچه ها تروخدا نرین بیاید کمکم کنید می خوام درد و دل کنم..خب کیانا جون الان چیکار کنم

نه عزیزم اره منم حس میکنم...سردرگمم بچه ها تروخدا نرین بیاید کمکم کنید می خوام درد و دل کنم..خب کیا ...

کیانانیستم کیانوهستم ببخشیدکاربرآقاهستم🙏اگه فکرمیکنیدکمکی ازدست برمیاددرخدمتم

کاربرآقا👨خیلیابهم میگن شبیه کیانوهستم،خدایی هم اون خوشتیپ وجذاب هم من😎میدونم اینجابیشترخانم هست،همتون برام محترم هستین.امیدوارم تواین جامعه نی نی سایت بتونم مفیدباشم💙

وقتی بیش از حد برا دیگران وقت میزاری و سعی میکنی در هر شرایطی کنارشون باشی بعد یه مدت به خودت میای میبینی دیگه خودتو فراموش کردی و از همه ی کارهایی که تا حالا براشون کردی پشیمون میشی و اون موقعس که دیگه اطرافیانت قدرتو میدونن

وضع مالی خوبی ندارن خانوادم...منم اصلا هیچ چی بخدا نمی تونم بخرم...مثلا لباس و اینا اصلا...فقط تولد رفتنی می رم رژ می خرم همین...درسم و بخاطر مشکلات مالی نتونستم بخونم...کلاسام و کنسل کردم...کتاب نوشتم پول نیست پام کنم...بعد خانوادم می گن تو بی درکی...تونفهمی...خرجت بالاس.. تو دهن مردمم انداختن اون روز دوست مامانمم با خنده گفت تو دختر دلسوزی نیستی تو ولخرجی...خب منم یه جوون ۱۶ سالم دیگه چقدر خرج نکنم هیچ کی نمی گه منم یه روحیه میخوام