صنم82 مدیر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 18687 عنوان مایو | مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 73 پست سلام استخر دوس دارینچند تا مایو دارینمن که هر سری میرم مغازه دوس دارم بخرمشما چی 1399/11/24 | 23:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14749 😂برعکس تو من خنثام عین خیالم نی برعکس ما خیلی پست زن داداشمیم داداشمم کلا چشم نخورع خ ... پس به مامان بابات بگو یه داداش دیگه برات بسازن بعد بیان منو بگیرن براش جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206798 پس به مامان بابات بگو یه داداش دیگه برات بسازن بعد بیان منو بگیرن براش برعکس همیشع میگم😂 وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14749 برعکس همیشع میگم😂 هن؟ جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206798 هن؟ بچع بسازن وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14749 بچع بسازن ینی هیچوقت نمیگی؟ینی دوس نداری؟🤔ینی نمیخوای من زن داداشت بشم؟😒 جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206798 ینی هیچوقت نمیگی؟ ینی دوس نداری؟🤔 ینی نمیخوای من زن داداشت بشم؟😒 گفتم دلم میخاد بچع بیارن 😂ن زن داداشم تو نشو😂داداش نکبتتم بزرگ میس من بشم ک همچین روزی سیصد بار بکوبم تو سرت وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14749 گفتم دلم میخاد بچع بیارن 😂ن زن داداشم تو نشو😂داداش نکبتتم بزرگ میس من بشم ک همچین روزی سیصد ... وای ژینا قرص خواب خوردم نمیفهمم چی میگیچرا زن داداشت نشم مگه من چمه🥺😒از خداتم باشهمیشه من بشم چیو بکوبی تو سرم یاخدا چی میگی جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206798 وای ژینا قرص خواب خوردم نمیفهمم چی میگی چرا زن داداشت نشم مگه من چمه🥺😒از خداتم باشه میشه من بشم ... واس چی قرص میخوری نکبت خاعکبگو چت نیس اخع وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14749 واس چی قرص میخوری نکبت خاعک بگو چت نیس اخع چون ک دارم داغون میشم یه ساله نخوابیدم شباچم نیست آخهاصلا من با تو چیکار دارم مامانت باید بپسنده و داداشت😂 جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206798 چون ک دارم داغون میشم یه ساله نخوابیدم شبا چم نیست آخه اصلا من با تو چیکار دارم مامانت باید بپسنده ... 😂😂😂مهم منم ک نمیپسندمنخور عادت میکنی وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14749 😂😂😂مهم منم ک نمیپسندم نخور عادت میکنی مگ قراره زن تو بشم ک نمیپسندی😂ن این ملاتونینه آرام بخش نی ک عادت کنم خودمم خوشم نیاد ازون قرصاتو هم برو به مادرشوهرجانم بگو زودتر شوهرمو بسازن تا یکی دیگه منو ملکه قلبش نکرده جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206798 مگ قراره زن تو بشم ک نمیپسندی😂 ن این ملاتونینه آرام بخش نی ک عادت کنم خودمم خوشم نیاد ازون قرصا ت ... من فردا ب مادرم اینو میگم😂مامانم روحیش از من جوون تر و روشن فکر تره😂گوشیو بزار کنار بخاب برو وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)
_marnie_ عضویت: 1399/09/19 تعداد پست: 14749 من فردا ب مادرم اینو میگم😂مامانم روحیش از من جوون تر و روشن فکر تره😂 گوشیو بزار کنار بخاب برو از همین الان داری خواهر شوهر بازی در میاری منو پیششون خراب کنی😒وای الان عین این معتادام هی کلم میافته 😂 ش😐ب😐ت 😐ب😐خ😐ی😐ر😙😁💖💖 جاویدان ایران 🌅🦁 نور کافی برای کسانی که میخواهند ببینند وجود دارد، همانطور که تاریکی کافی نیز برای کسانی که نمیخواهند ببینند.
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 206798 از همین الان داری خواهر شوهر بازی در میاری منو پیششون خراب کنی😒 وای الان عین این معتادام هی کلم می ... ار پ چی😂شبت بخیر نکبت وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)