2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای خدامن میخام چاق شم شما میخواین لاغرشین

شما هم بیا 3 نفرمون میخوان چاق شن

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

من میرفتم پیاده روی لاغر شده بودم

بعد شوهرم گفت چرا لاغر میکنی اخه خوبی ناراحتی کرد

من دلم میخاد بشم ۵۵ کیلو الان ۶۰ کیلو هم 

راستشم بخای من دلم نمیخاد باس ن و سینهام کوچیک بشه😐 بعد ابجیم گفت اول بچتو بیار بعد لاغر کن

منم گفتم باشه😂😂

منم پیاده رویمو کم کردم

ولی باید بشم ۵۵ کیلو اخه دوست دارم نافمو پیرسینگ کنم😂😂😂 و برنزه کنم که به هیکل لاغر بیشتر میاد لامصب

دیگه رفته بعد بچه دار شدنم 😂😂😂

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))
ای خدامن میخام چاق شم شما میخواین لاغرشین

چاقم میخای بشی فقط با سن و سینه هات خوش فرم کن

نداری شکمت در بیادا

کافی است زمان مرگت را بدانی، آن وقت است که حتی زیبایی خوردن یک لیوان آب را از دست نمی دهی.((هدف اصلی ما در زندگی کمک به دیگران است. اگر نمی‌توانید دیگران را یاری کنید، حداقل آزارشان ندهید.))