2777
2789
عنوان

بیاین باهم لاغرشیم

3845 بازدید | 409 پست

بچه ها بیایم باهم لاغرشیم 

دم عیده

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

چجوری😁

اون‌خُداست‌کِ‌مهرَبون‌بَخشندست‌:/          مَن‌فاصله‌خَندیدنم‌تا‌رددادنم‌یلَحظَس🌊💯⚖😏                       آدمایی‌واسه‌ماع‌خاصن‌کِ‌مارو‌با‌اخلاق‌بَدمون‌خاصَن🤙🏾📿🦂 🔞          ن میتونی بام باشی ن میتونی جام باشی اینو گفتم در جریان باشی😼💯                           کِ اگ غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم🌏🩸🚫🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری😁

عزیزم یه چند نفری هستن میخوان لاغر شن 

هر روز تابیک میزنیم و گزارش میگیریم

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

من که ۲ ماه تموم رژیمم آرزوی خیلی غذاها رو داشتم نخوردم خیلی خیلی طبق برنامه ورزش عالی ولی کلا یک کیلو کم کردم آخه چرا اعصابم خورده تازه تو یه گروه کالری شماری هم هستم هیچی به هیچی نمیدونم دیگه موندم

من یک برنامه کرفس کرک شده یا بدون اشتراک دارم 

هر کسی وزن و قدش را بگه تا ساعت 10 شب کالریش را بگم و چند کیلو میخواد لاغر شه

من که ۲ ماه تموم رژیمم آرزوی خیلی غذاها رو داشتم نخوردم خیلی خیلی طبق برنامه ورزش عالی ولی کلا یک کی ...

ورزشت چی بود عزیزم 

ب منم بگو

🥀 ⃟▬▬▭••𝕷𝖊𝖆𝖗𝖓 𝖜𝖍𝖆𝖙 𝖜𝖊 𝖆𝖗𝖊, 𝖓𝖔𝖙 𝖜𝖍𝖆𝖙'𝖘 𝖔𝖙𝖍𝖊𝖗𝖘 𝖜𝖆𝖓𝖙▴♱💥💫یاد بگیریم اون چیزی که هستیم باشیم نه اون چیزی که بقیه میخوان...√ کنکور1400اولین کنکورمع...دارم میرم تا از امروزززز سفت و محکم درس بخونم😊دوستای نی نی سایتیم خیلی دعام کنین سخت محتاج دعاهاتونم دعا کنین بتونم غولِ کنکورُ شکست بدم...نذر کردم اگ نتیجه دلخواهمو بدست بیارم با چندتا دانش اموز کنکوری همراه بشم و تا حد ممکن بهشون کمک کنم...😊💜ب امید روزی ک بیام اینجا تاپیک بزنم من نتیجه دلخواهمو تو کنکور گرفتم و کُلی دل مامان بابامو شاد کردم🙃❤
۱۵۸ قد ۶۲ وزن

عزیزم چند کیلو میخوای